Lauantaina nähdään sadas Putous-jakso! Uusi tähti Dennis Nylund paljastaa mieleenpainuvimman hokeman ohjelman historiassa – vastaus yllättää

5:07
Aija Pahkala ja Dennis Nylund kertovat mieleen painuneimmat Putous-muistonsa – etenkin nämä hahmot ja hokemat ovat jääneet elämään

Uudet Putous-tähdet Dennis Nylund ja Aija Pahkala paljastavat mieleen painuneimmat sketsihahmot ja hokemat ohjelman historiassa.

Supersuositusta Putouksesta nähdään lauantai-iltana jo ohjelman historian sadas jakso. Putouksessa on nähty vuosien mittaan liuta suomalaisia näyttelijöitä ja rakastettuja sketsihahmoja, ja myös tammikuussa alkaneella kaudella on mukana uusia kykyjä.

Yksi heistä on Dennis Nylund, joka on ihastuttanut katsojia muun muassa Folke Rundqvist -nimisellä sketsihahmollaan. Parhaista Putous-muistoista kysyttäessä Nylund sanoo, että ensimmäiset ohjelmasta ovat Riku Niemisen Munamiehen ajoilta. Nylund sen sijaan nostaa MTV Uutisten haastattelussa mieleenpainuvimmaksi hokemaksi melkoisen jokerikortin.

– Ehkä se semmoinen, jonka muistan parhaiten, oli se, kun Krista Kosonen oli tämä "Just dingel about it". Olen käyttänyt sitä hokemaa myös kaveriporukassa, Nylund paljastaa.

Kyseessä oli Kososen kenties vähemmän tunnettu sketsihahmo, glamourmalli Yosefina "Yossu" Samantha Näätä, joka kilpaili vuoden sketsihahmon tittelistä Putouksen kolmannella kaudella.

Mikä hokema tai hahmo teki lähtemättömän vaikutuksen toiseen Putous-tulokkaaseen Aija Pahkalaan ja kuinka näyttelijät valmistautuvat sadanteen jaksoon? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Putouksen sadas jakso lauantaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja