Dennis Nylundin Putous-hahmo niittää mainetta Ruotsissa asti – näyttelijä opastaa: Näin tanssit kuin Folke Rundqvist

7:32
Putous-tähti Dennis Nylund vinkkasi Viiden jälkeen -ohjelmassa: Näin tanssit kuin Folke Rundqvist!

Putous-tähti Dennis Nylund paljasti Viiden jälkeen -ohjelmassa muutamat liikkeet, joilla tanssit kuin Folke Rundqvist.

Putous-tähti Dennis Nylundvieraili maanantaina MTV3-kanavalla Viiden jälkeen -ohjelmassa. Nylundin sketsihahmo, discotanssin sanansaattaja Folke Rundqvist on ihastuttanut naapurimaassa Ruotsissa asti.

– Ruotsissahan asuu paljon suomenkielisiä ja ruotsinsuomalaisia, jotka on asuneet aiemmin Suomessa mutta ovat muuttaneet Ruotsiin, niin he katsovat tosi paljon suomalaista televisiota. Niin sitten tietysti Putous, joka on iso ohjelma suomalaisessa televisiossa, niin sieltä tulee kyllä palautetta ja se tuntuu kyllä ihan äärimmäisen ihanalta, täytyy myöntää, näyttelijä kertoi viime viikolla MTV Uutisille hahmonsa saavuttamasta suosiosta.

Nylund kertoi maanantaina Baba Lybeckin haastattelussa tanssitaustastaan. 35-vuotias näyttelijä on voittanut muun muassa breakdancen maailmanmestaruuden ja häntä kosiskeltiin jopa ammattitanssijaksi Las Vegasiin.

– Mulle oli hyvin selkeää, että haluan näyttelijäksi. Mun osalta tanssi oli nähty. Kun pyydettiin, totta kai se tuntui kivalta, että joku soittaa Amerikasta asti. Jossain haastattelussa sanoin, että 0,2 sekuntia meni ja sanoin, että ei kiitos, mulla on muita suunnitelmia, hän kertoi.

Kuinka tanssit kuin Folke Rundqvist? Katso Nylundin vinkit yllä olevalta videolta! Alhaalta olevalta videolta löydät Folken suorituksen viime viikon Putous-jakson Talent-osiosta:

3:36

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja