Latvala myönsi suoraan alkukauden vaikeutensa

"Hullu vauhti"– Latvala povaa vauhdikasta kisaa 3:13

 Jari-Matti Latvalan kausi on käynnistynyt takkuisasti rallin MM-sarjassa.

Videolla WRC-kuskit ennakoivat Argentiinan kisaa.

Neljän ajetun osakilpailun jälkeen Toyota-kuljettaja Latvala on MM-pisteissä vasta seitsemäntenä. Kärkikuljettaja Sebastien Ogieriin on kertynyt eroa jo 53 pistettä.

Kausi alkoi Latvalalta kiitettävästi, kun hän ohjasti Yaris WRC:nsä kolmanneksi Monte Carlossa. Ruotsissa hän oli seitsemäs, Meksikossa kahdeksas ja edellisessä osakilpailussa Korsikalla tuurilainen jäi täysin ilman pisteitä ulosajon vuoksi.

- En ole päässyt sille tasolle, millä minun pitäisi olla. En ole pärjännyt kovinkaan hyvin kauden ensimmäisellä neljänneksellä, Latvala myönsi suoraan Toyotan mediatilaisuudessa ennen torstaina alkavaa Argentiinan MM-rallia.

Latvalan epävireiset esitykset eivät ole olleet täysin autosta kiinni, sillä Toyota Yaris WRC:llä on voitettu eniten erikoiskokeita tällä kaudella. Lisäksi Latvala on MM-pistetaulukossa tallikavereidensa takana: Ott Tänak pitää hallussaan kolmatta ja Esapekka Lappi kuudetta sijaa MM-sarjassa.

Latvala luottaa, että hän pystyy kääntämään kurssinsa Argentiinan rallissa.

- Nyt edessä on ralleja, joista pidän todella paljon. Ajamme neljä sorarallia peräkkäin, ja nyt luottamus on kohdallaan testien jälkeen. Meillä pitäisi olla mahdollisuudet hyvään tulokseen, Latvala sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat