Mainos

Lastentarhaan hyökännyt 23-vuotias mies ruiskutti syövyttävää ainetta Kiinassa – 51 lasta ja kolme aikuista loukkaantui

Kaakkois-Kiinassa yli 50 lasta ja kolme aikuista loukkaantui, kun mies murtautui lastentarhaan ja ruiskutti syövyttävää ainetta siellä olleiden päälle, kertoivat paikalliset viranomaiset tiistaina.

Teosta epäilty on 23-vuotias mies. Hän pääsi päiväkotiin kiipeämällä sitä ympäröivän aidan yli. Sen jälkeen mies suihkutti päiväkodissa olleiden päälle lipeää eli natriumhydroksidia.

51 lasta ja kolme lastentarhanopettajaa vietiin hoidettavaksi sairaalaan. Heistä kahdella kerrottiin olevan vakavia vammoja.

23-vuotias mies pidätettiin alle tunti hyökkäyksen jälkeen. Viranomaisten mukaan hyökkäys tapahtui paikallista aikaa päivällä puoli neljältä.

– Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli lapsi. Perheen lämmön puuttuminen johti psykologiseen vinoumaan, paikallisviranomaiset selittivät tapausta.

Kiinassa on tapahtunut viime vuosina muitakin väkivaltaisia iskuja lapsia kohtaan. Esimerkiksi viime vuonna 28-vuotias mies surmasi yhdeksän kotimatkalla ollutta koululaista. Surmaaja kertoi olleensa lapsena koulukiusattu. Hän sai kuolemantuomion.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja