Lastenhoitaja kidnappasi Melanien vauvana – tytär löysi vanhempansa yli 50 vuoden jälkeen

Yli 50 vuotta sitten kidnapattu nainen pääsi tapaamaan oikean perheensä DNA-testin selvityksen avulla.

Vuonna 1971 Melissa Highsmith, nykyisin 53-vuotias ja Melanie-nimeä käyttävä nainen, kidnapattiin lapsenvahtinsa toimesta Melanien ollessa vain alle kahden vuoden ikäinen.

Melanien perhe ja paikallinen poliisi etsivät tytärtä vuosikymmenien ajan. Vanhemmat olivat jo liki luopuneet toivosta. Lopulta DNA-testi mahdollisti sen, että Melanie sai jälleen yhteyden oikeisiin vanhempiinsa ja pääsi tapaamaan heitä Teksasin Fort Worthissa. 

Katso yllä olevalta videolta Melanien ja tämän vanhempien tunteikas kohtaaminen.

Poliisi epäili äitiä lapsen surmaamisesta

Today kertoo, että Melanien äiti Alta Apantenco työskenteli vuonna 1971 tarjoilijana. Apantenco laittoi paikalliseen sanomalehteen ilmoituksen, jossa etsi tyttärelleen hoitajaa. Kun eräs nainen vastasi ilmoitukseen, Apantenco palkkasi tämän tapaamatta häntä ensin.

Nainen nappasi väitetysti Melanien eikä ikinä palannut.

Paikalliset viranomaiset kuitenkin epäilivät Apantencon surmanneen oman lapsensa.

Apantenco ja tämän aviomies Jeffrie Highsmith sekä heidän perheensä etsivät kadonnutta lasta viiden vuosikymmenen ajan ja perustivat sosiaalisen median yleistyttyä jopa Melissan löytymiselle omistetun sivun Facebookiin.

Geenitutkijan suosituksesta perhe päätti ladata DNA-näytteen 23andMe-sivustolle ja kuin ihmeen kaupalla idea toimi: sivustolta löytyi vastaava näyte.

Kolmen viikon sisällä Melanie pääsi jälleen tapaamaan perheensä.

Katso myös: Vuosikymmenten etsinnän tulos tallentui videolle: Toisistaan erotetut veljekset tapasivat 77 vuoden jälkeen

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat