Koskettava tapaaminen liki 80 vuoden jälkeen: Isosisko ja adoptoitu pikkuveli tapasivat viimein toisensa – ”Olen ollut epävarma, haluaako hän nähdä minua”

Koskettava tapaaminen 70 vuoden jälkeen: Isosisko ja pikkuveli tapasivat viimein toisensa – ”Olen ollut epävarma, haluaako hän nähdä minua” 2:05
Isosisko ja pikkuveli tapasivat toisensa liki 80 vuoden jälkeen.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Betty Housseal, 87, tapasi veljensä useiden vuosikymmenien jälkeen. Veli adoptoitiin toiseen perheeseen vain kolmen kuukauden ikäisenä. Tapaamisestaan he saavat kiittää Bettyn lapsenlasta sekä sosiaalista mediaa.

Betty Housseal on ollut epävarma siitä, haluaako hänen adoptoitu pikkuveljensä tavata isosiskoa. Omista tunteistaan Betty on kuitenkin varma.

– En ollut varma, hyväksyisikö hän minua enää perheenjäsenekseen.

Lapsenlapsi pääsi veljen jäljille sosiaalisessa mediassa

Bettyn lapsenlapsi Brianna Nelson ryhtyi tuumasta toimeen ja muille kertomatta tutki sosiaalisesta mediasta, löytyisikö veljestä mitään tietoja. Brianna turvautui Facebookiin ja useiden vinkkien sekä yhteydenottojen kautta hän pääsi kuin pääsikin isoäitinsä veljen jäljille.

Brianna halusi kovasti edesauttaa heidän tapaamistaan.

– Vaikka isoäidilläni ja hänen veljellään olisi yhteistä aikaa vain muutama vuosi tai kuukausia, niin ajattelin sen olevan isoäidilleni palkitsevaa aikaa.

”Mahdanko saada sydänkohtauksen?”

Kun Betty kuuli lapsenlapseltaan, että hänen liki 80 vuotta sitten adoptoitu veli on löytynyt, niin hän häkeltyi. Iäkkäänä ihmisenä hän pohti myös sitä, kestääkö hänen terveytensä dramaattisen ja koskettavan tapaamisen. Tämän hän heitti kuitenkin pilke silmäkulmassa.

– Minulla on sydämentahdistin, joten mahdanko saada sydänkohtauksen hänet nähdessäni.

Odotettu tapaaminen

Betty oli unelmoinut adoptoidun veljensä tapaamisesta vuosia. Unelma kävi viimein toteen.

Tapaamisella veli halasi isosiskoaan hellästi ja oli liikuttunut tilanteessa.

– Olenko oikeassa pöydässä? On hienoa nähdä sinua.

Isosisko on onnellinen veljensä tapaamisesta ja kuvailee palapelin puuttuvan palasen loksahtaneen viimein paikoilleen hänen elämässään.

Lue myös:

    Uusimmat