Lasse Norres: Helikopterilla tietä kysymään

Samantha Foxia, Sabrinaa ja muita maailmantähtiä eskorteerannut tiedottaja ja nykyisin myös Vantaan kaupunginvaltuutettu Lasse Norres on kokenut kymmeniä vaiherikkaita hetkiä erilaisten tilaisuuksien isäntänä ja tähtien managerina.

Hän on ollut myös muun muassa 12 juhannusta peräkkäin töissä, joista yksi 1980-luvulla on jäänyt elävästi mieleen.

– Toimin Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Pedro Hietasen kiertuemanagerina Muistan sua, Elaine –kiertueella. Sinä juhannuksena kolmen päivän aikana oli yhteensä kahdeksan keikkaa. Lensimme helikopterilla keikkapaikalta toiselle.

– Oli mahtavaa katsella juhannuskokkoja yläilmoista. Lisäksi PP:n ja Pedron kanssa oli aivan hervottoman hauskaa. Siihen ei tarvinnut tippakaan viinaa.

Yksi keikkapaikka ei meinannut löytyä millään, vaikka lentäjä olikin kokenut. Miehillä alkoi olla jo kiire esiintymään. He olivat valmiina maskeissa ja hassuissa vaatteissaan.

– Lentäjämme hoksasi pellon, jolla isäntä ajeli traktorillaan juhannusiltana. Hän ei paljoa epäröinyt vaan laskeutui pellolle, avasi luukun ja huusi miestä lähemmäs.

– Isäntä oli ottanut pari kaljaa. Ihmetyksestä mykistyneenä hän körötteli lähemmäs. Hän ei ollut uskoa silmiään kun näki erikoisen näköisen seurueen kopterissa.

Lentäjä kyseli reittiä tanssilavalle, ja hieman tointunut pappa selosti, että mitä tietä mennään ja mistä käännytään.

– Yhtäkkiä mies jäykistyi ja tajusi. Hän parahti, että perkele, tehän olette tuollaisella vehkeellä liikkeellä. Ei muuta kuin metsäkumpareen yli ja olette perillä.

Tähtienkin ohi menevät rakkaina omat nuoruusmuistot.

– Oli kova juttu, kun teini-iässä mentiin telttojen kanssa festareille Hankoon katsomaan Danny-showta. Muutaman kaljan jälkeen tehtiin varovaisia lähestymisyrityksiä vastakkaista sukupuolta kohtaan, Lasse naurahtaa lämpimästi muistoilleen.

Studio55/Marja Nyman

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja