Mainos

Nyt on herkkää! Uusi puheenjohtaja Touko Aalto onnitteli puoluesihteerinä jatkavaa Lasse Miettistä yhteisellä pusukuvalla

Lasse Miettinen on valittu jatkamaan vihreiden puoluesihteerinä. Miettisen valinta Tampereen puoluekokouksessa oli yksimielinen, sillä hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

Vihreiden eilen valittu uusi puheenjohtaja Touko Aalto onnitteli Miettistä herkästi. Aalto julkaisi Twitterissä kuvan, jossa miehet pussaavat toisiaan.

– Yhdessä (vihreä sydän), Aalto kommentoi.

Miettinen joutui eilen kovaan paikkaan, kun hän selitteli kokousväelle puheenjohtajaäänestyksen tuloksen julkistamisen useiden tuntien viivästymistä. Laatikollinen laskemattomia ääniä (noin 400 kappaletta) oli unohtunut Helsinkiin lukkojen taakse. Kello 14:ksi ilmoitetun tuloksen julkistamisen sijaan Touko Aallon valinta puheenjohtajaksi oli selvillä vasta kello 19.30.

Tänään Miettisen ilme olikin odotetusti eilistä helpottuneempi.

– Meidän on jatkettava sitä, minkä olemme aloittaneet, Miettinen sanoo.

Miettinen korosti kiitospuheessaan myös, että vihreiden tärkein tehtävä on edustaa toivoa.

Vihreiden puoluekokous jatkuu tänään presidenttiehdokas Pekka Haaviston puheella sekä Aallon linjapuheella kello 12. MTV Uutiset näyttää Aallon linjapuheen suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Vihreät valitsee tänään myös varapuheenjohtajistonsa ja käsittelee aloitteita.

2:16

10:28

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.