Lapseen ahdettiin steroideja ja kalloja murtui – nousevan tähden tarina järkyttää

Yhdysvaltalainen vapaaottelija AJ Cunningham on puhunut traumaattisesta lapsuudestaan. Isä pahoinpiteli häntä, ja hän joutui syömään koiranruokaa sekä käyttämään steroideja.

Cunningham otteli vastikään UFC:n haastajasarjassa, jossa vapaaottelijat yrittävät saavuttaa UFC-sopimuksen. 29-vuotias nouseva tähti hävisi tiistaina Las Vegasissa teknisellä tyrmäyksellä Steven Nguyenille eikä ansainnut paikkaa vapaaottelun ykkösorganisaatiossa, mutta sai rahallista korvausta ansiokkaasta ottelemisestaan.

Cunningham sai faneilta myös paljon sympatiaa kerrottuaan traumaattisista lapsuuden kokemuksistaan ennen ottelua julkistetulla videolla.

– Minä ja kolme veljeäni asuimme talossa, jossa ei ollut mattoa ja olosuhteet olivat todella huonot. Jäimme usein keskenämme ja söimme koirankeksejä ja koiranruokaa, Cunningham kertoi sosiaalisessa mediassa julkaistulla pätkällä.

Cunningham valotti biologisen isänsä kuuluneen arjalaiseen veljeskuntaan. Lapsien kohtelu oli kylmäävää.

– Meitä pahoinpideltiin rankasti, meitä lyötiin päähän, vuosimme verta ja kalloja murtui.

– Katsoimme koiratappeluja ja hän antoi meille erityyppisiä steroideja. Hän halusi muodostaa lapsista tappajia ja veistää täydellistä ihmistä pienestä pitäen.

Cunninghamin rekordi vapaaottelun ammattilaismatseista on nyt kymmenen voittoa ja kolme tappiota.

Lue myös:

    Uusimmat