Lando Norris revitteli poskettomalla Max Verstappen -meemillä: "23 tunnin ja 45 minuutin jälkeen hän päätti sanoa niin"

Formula ykkösten Red Bullin Max Verstappenin ja McLarenin Lando Norrisin talli Team Redline voitti iRacing -pelillä kisatun virtuaalisen 24 tunnin ajon. Span kilpailun loppu ei sujunut kommelluksitta.

Verstappen oli ajamassa viimeistä osuutta, kun hänen jarrupolkimensa putosi. Tiimitoverit luulivat hollantilaisen vitsailevan, mutta tämä oli täysin tosissaan. Kilpailua oli tuolloin jäljellä vajaat 15 minuuttia. Videon tapahtuneesta voit katsoa tästä linkistä. Sillä kuuluu myös kolaus, kun poljin putoaa paikoiltaan.

Norris siirtyi ajamaan loppu-osuuden ja toi tallin voitokkaasti maaliin. Hän hauskuutti seuraajiaan julkaisemalla meemin Verstappenin koomisesta tilanteesta.

– 23 tunnin ja 45 minuutin jälkeen Max päätti sanoa näin, Norris kirjoitti.

– Jarrupolkimeni putosi vain pois, luki meemissä.

Formula 1 -kuskit ovat seuraavan kerran tulessa oikealla radalla ensi viikolla, kun vuorossa on Hockenheimin radalla ajettava Saksan GP.