Teemu Laurellin ja Lakon päätehtävän reseptit.
Lakon ostokset:
- Kananfilettä
- Kookosmaito
- Pekoni
- Ananas
- Mango
- Romanesco-kaali
Karamellisoitua ananasta ja jugurttivaahtoa

- 1 ananas
- ½ dl sokeria
- 1 tl kardemummaa
- Pala mangoa
- Kourallinen tilliä
Kuori ja paloittele ananas. Pipottele ananaksen päälle sokeria ja karamellisoi pannulla. Mausta kardemummalla.
Leikkaa mango paloiksi ja pyöräytä ananaksen sokeriliemessä ja lisää ananaksen joukkoon. Silppua tilli pieneksi ja koristele annos tillillä.
Jugurttivaahto
- 1 prk (2,5 dl) Arla turkkilaista jugurttia
- 2 rkl hunajaa
Sekoita jugurtti ja hunaja keskenään vaahdoksi.
Kokoa annos: Nosta anananas-mangoseos tarjoiluastiaan ja purista jugurttivaahto ananasseoksen päälle
Phuketin Ihme: Friteerattu kana ja romanesco-kaalia rapealla pekonilla ja Tigers milk

- 2 kpl kanan rintafilettä
- 1 Romanesco-kaali
- 2 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja leivitykseen
- 2 kananmuna leivityksen
- 2 dl Myllyn Paras korppujauhoja
- 1 pkt pekonia
- ½ mango
- kourallinen lehtipersiljaa
Leikkaa kanan rintafileet ohuiksi siivuiksi. Tuplaleivitä kanasuikaleet palat: pyöritä ensin suikaleet vehnäjauhoissa, jonka jälkeen kananmunassa ja sen jälkeen vielä uudelleen korppujauhoissa. Uppopaista kanat ja romanesco-kaali ja mausta suolalla.
Leikkaa pekoni pieksi siivuiksi ja paista rapeaksi kuivalla pannulla.
Kuori mango ja palottele ja lisää annokseen koristeeksi. Koristele myös lehtipersiljalla.
Tigersmilk
- 1 tlk kookosmaito
- 1 sitruunan mehut
- ripaus suolaa
Purista sitruunan mehu. Sekoita kookosmaito ja sitruunan mehu keskenään ja mausta suolalla.