Mainos

Lakkiaispäivänä laajalti aurinkoa – sateet viivästyvät

Lauantaina päivällä suuressa osassa maata on aurinkoista ja poutaista, lännessä ja pohjoisessa tulee joitain sadekuuroja. Lämpötilat ovat 15 asteen molemmin puolin, idässä voidaan päästä jopa 20 asteen tienoille. Laajemmat sateet leviävät lounaasta vasta illalla ja sunnuntain vastaisena yönä.

Lauantaipäiväksi ennustetaan nyt laajalti aurinkoista ja poutaista säätä. Lämpötilat vaihtelevat suuressa osassa maata 15 ja 20 asteen välillä, lämpimintä on idässä ja kylmintä aivan pohjoisessa.

– Etelä- ja Keski-Suomessa tuulet ovat heikkoja. Ei tarvitse pelätä, että pöytäliinat lentelevät puutarhajuhlissa. Pohjoisessa lounaistuuli on kohtalaista, joten muovimukeista kannattaa pitää kiinni. Länsi-Suomessa sekä Vaasan ja Oulun seudulla voi tulla sadekuuroja. Lapissa satelee paikoin vähän vettä. Laajalti on kuitenkin poutaa, sanoo MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.

Suomea lähestyy lauantaina sadealue lounaasta, mutta tämän hetken ennusteen mukaan se saapuu Länsi-Suomeen vasta myöhään lauantai-iltana ja sunnuntain vastaisena yönä.

– Sunnuntaina Suomessa liikkuu joitakin sadekuuroja. Todennäköisesti ne painottuvat aamulla länteen ja siirtyvät illaksi pohjoiseen. Sekä maan etelä- että keskiosassa on sunnuntaina aurinkoista. Sunnuntai on kuitenkin Etelä- ja Keski-Suomessa lähipäivistä viilein, lämpötilat jäävät 15 asteen vaiheille, pohjoisessa on hieman lämpimämpää.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolta.

Katso viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.