Mainos

Lakkiaispäivän sää: Missä paistaa, missä sataa? Katso kaupunkisi ennuste ja sadetutka

Sää jatkuu vaihtelevana loppuviikolla. Lauantain kevätjuhla- ja lakkiaispäivä alkaa laajalti poutaisena, aurinkokin paistelee. Pohjoisessa tulee kuitenkin jo aamupäivällä sadekuuroja. Yhtenäisemmän sateen alue leviää lounaasta viimeistään illaksi osaan maata.

Koulunsa päättävien juhlapäivä lauantai alkaa näillä näkymin poutaisena maan etelä- ja keskiosassa. Etenkin Lapissa sadekuuroja voi kuitenkin tulla jo aamupäivällä, myös Pohjanmaalla sadekuurot yleistyvät päivän mittaan. Lapin sadekuuroissa voi olla mukana myös ukkosta paikoin. Lounaasta on puolestaan saapumassa yhtenäisempi sadealue, jonka ajoitus on vaihdellut ennusteissa viikon mittaan.

– Tämän hetken ennusteen mukaan sadealue saapuisi vasta lauantaina illemmalla lounaasta ja leviäisi illan ja yön aikana kohti koillista. Lauantaipäivän aikana aurinko näyttäytyy monin paikoin. Lämpötilat ovat laajalti 15 asteen tienoilla, aurinkoisimmilla alueilla 20 asteen vaiheilla, sanoo MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Ennen lakkiaispäivää perjantaina sateita tulee etenkin lännessä ja etelässä, myös ukkonen voi jyrähdellä. Idässä ja pohjoisessa perjantai on melko poutainen. Kaakossa voidaan päästä 20 asteen tienoille.

Sunnuntaina puolestaan kuurosateita tulee varsinkin lännessä ja pohjoisessa. Lämpötilat ovat laajalti 15 asteen molemmin puolin.

Katso oman paikkakuntasi kevätjuhlapäivän ennuste ja sadetutka MTV:n sääsivustolta.


Lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.