Mainos

Laivakokki hyppäsi kuolemaan loistoristeilijältä – henkilökunnalta kiellettiin alkoholi

Loistoristeilijän henkilökunnalta kiellettiin alkoholin nauttiminen laivalla vapaa-aikanaan sen jälkeen, kun laivan kokki oli hypännyt alas kannelta. 

Tapauksesta kertoo The Telegraph -lehti ja ensimmäisenä Suomessa Helsingin Sanomat

Ystävälliseksi ja iloiseksi kuvailtu chileläiskokki oli juonut alkoholia, kun hän kiipesi Queen Mary 2 -laivan seitsemännelle kannelle ja huusi haluansa hypätä alas, henkilökunnan jäsen kertoi. 

Uhkausta ei kuitenkaan otettu vakavasti, vaan hänet pantiin nukkumaan ja jätettiin yksin. Tämä oli kohtalokas virhe, sillä myöhemmin kokki yöllä oli kiivennyt takaisin seitsemännelle kannelle ja ilmeisesti hypännyt alas. 

Raskasta alkoholinkäyttöä

Kun katoaminen huomattiin, 26-vuotiasta miestä yritettiin etsiä merestä, mutta lopulta yrityksestä luovuttiin sankan sumun ja kylmän veden vuoksi. 

Laiva oli matkalla Southamptonista New Yorkiin. 

Kokilla ja hänen kollegallaan oli ilmeisesti ollut riita ennen kuolemantapausta. Traagisen tapahtuman takia miehistöltä on kielletty toistaiseksi alkoholin käyttö vapaa-aikanaan laivalla. 

Raskas juominen on ainakin kansainvälisten risteilijöiden henkilökunnan parissa yleistä.

– Se, mitä tapahtuu henkilökunnan baarissa, jää henkilökunnan baariin, tiivisti entinen risteilytanssija Danielle Gauer Telegraphille. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.