Mainos

Lahjontaskandaalin keskiössä oleva Täydelliset naiset -tähti joutui yllättävän "pilan" kohteeksi – some repesi huvittavalle videolle

2:04
Felicity Huffman myönsi syyllisyytensä lahjontaskandaalissa

Sosiaalinen media on riemastui Täydelliset naiset -klipistä, jota käytettiin Felicity Huffmaniin liittyvän lahjontaskandaalin uutisoinnin yhteydessä.

Yhdysvaltalaisessa viihde- sekä yliopistomaailmassa on kohissut viime aikoina, kun tuli ilmi, että varakkaat vanhemmat ovat maksaneet merkittäviä summia ja jopa väärentäneet lastensa testituloksia, jotta he pääsisivät yliopistoihin. Yksi lahjontakohun keskiössä olevista on näyttelijä Felicity Huffman

Huffman ja 12 muuta varakasta henkilöä sekä lahjuksia vastaanottanut valvoja myönsivät hiljattain syyllisyytensä. Huffman myönsi maksaneensa huijaushyväntekeväisyysjärjestön kautta 15 000 Yhdysvaltain dollaria eli yli 13 00 euroa, jotta näyttelijän tytär hyväksyttiin USC-yliopistoon (University of Southern California).

Vihainen vanhempi haastoi Huffmanin sekä tämän näyttelijäkollegan Lori Loughlinin oikeuteen 500 miljoonasta Yhdysvaltain dollarista. Oikeudenkäynti voi päätyä jopa siihen, että näyttelijät saavat vankeustuomion rikoksistaan. 

Jupakan selvityksen ollessa käynnissä eräs Twitterin käyttäjä teki hiljattain mielenkiintoisen huomion liittyen CNN:n uutisointiin Huffmanista. Näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan Täydelliset naiset -sarjassa, jossa hän näytteli ohjelman koko tuotannon ajan. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Felicity Huffman oli Täydellisissä naisissa kahdeksan vuoden ja 180 jakson ajan ja tämä on se pätkä, jonka CNN valitsi siitä, käyttäjä toteaa päivityksessään. 

CNN:n uutisvideossa on lyhyt pätkä Huffmanin roolista Täydellisten naisten Lynette Scavona. Kohtauksessa Huffmanin roolihahmo esittää erikoisen tekoaksentin, jossa hän tiedustelee puoliksi englanniksi ja puoliksi espanjaksi voisiko hän päästä sisälle. 

Video on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa ristiriitaisia tunteita. Joidenkin kommentoijien mukaan CNN valitsi hassunhauskan pätkän tarkoituksella, jättäen tahallaan huomiotta Huffmanin tunteellisen roolityön sarjassa. 

– Hän oli epäilemättä vahvin näyttelijä pääosanaisista ja hän toteutti jotkut kaikista tunteikkaimmista kohtauksista sekä käänteistä, ja vau. 

Suurin osa somekansasta on kuitenkin nähnyt asian huumoripuolen ja erityisesti videolla kuullun sitaatin sopivuuden Huffmania koskevaan tilanteeseen. 

– Okei, mutta "Voisitko päästää minut sisään, por favor?" on otsikko jonka tarvitsemme tästä koko skandaalista kertovalle kirjalle. 

Lähde: Uproxx

Täydelliset naiset maanantaista torstaihin Avalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja