Mainos

Läheltä piti! Mies ei huomannut tasoristeyksessä lähestyvää junaa – pääsi kiihdyttämällä melkein alta

Sotkamossa oli perjantaina tasoristeysonnettomuus lähellä, kun paikallinen mies ei huomannut lähestyvää junaa. Asiasta tiedottaa paikallinen poliisilaitos.

Nuori mies oli lähestyessään tasoristeystä katsonut vasemmalle, eikä ollut havainnut junaa, joka lähestyi vastakkaisesta suunnasta. Ajaessaan risteykseen hän kuitenkin huomasi oikealta Kontiomäen suuntaan kulkevan tavarajunan, mutta liiallisesta nopeudesta johtuen hän ei saanut autoaan pysähtymään ennen tasoristeystä.

Tilanteessa mies päätyi vastakkaiseen taktiikkaan ja reilulla kaasun käytöllä yritti päästä pois junan alta. Yritys lähes onnistuikin, sillä lopulta ainoastaan veturin oikeanpuolimmainen askellauta osui auton oikeaan takakulmaan. Henkilövahingoilta säästyttiin, vaikka autoon tulikin vaurioita.

Kuljettajan mukaan hän ei ollut havainnut punaista valo-opastinta. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tasoristeykset nousivat otsikoihin lokakuussa, kun varusmiehiä kuoli ja loukkaantui tasoristeysonnettomuudessa Raaseporinssa. 

2:16

3:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.