Lahden betoni valmiiksi! Kimi Räikkönen aikoo toteuttaa lapsuuden unelmansa mäkihyppääjäksi tulemisesta

Ennen moottoriurheiluun päätymistään Kimi Räikkönen halusi lapsena ryhtyä mäkihyppääjäksi. Tätä unelmaa hänen ei omien sanojensa mukaan ole vieläkään haudannut.

Räikkönen kertoi lapsuudenhaaveistaan torstaina Italian Sky Sportsin Facebook-livelähetyksessä. Katsojat saivat lähettää kysymyksiä Alfa Romeon kuskikaksikolla, ja yksi kysyjistä halusi tietää, mitä muita lajivaihtoehtoja Räikkösellä oli pienenä.

– Kun olet lapsi, niin tänään pidät tästä ja huomenna tuosta jutusta. Muistan, kuinka äiti on kertonut, että halusin jonkun aikaa aloittaa mäkihypyn, Räikkönen paljastaa.

– Mäkihypyn? Todellako? Olet hullu, hämmästeli Skyn toimittaja. Hän ehdotti Räikköselle, että unelman voisi vieläkin toteuttaa.

– Kyllä minä aion kokeilla sitä. Todellakin, Räikkönen vakuutti.

Nyt vain odotetaan, koska ja missä Räikkönen aikoo toteuttaa lupauksensa.

F1-kuskiksi tuleminen ei ollut vuoden 2007 maailmanmestarille mikään itsestäänselvyys. Hänelle päämääränä oli vain nousta huipulle, mihin tahansa lajiin päätyykään.

– Aloitin motocrossista ja olisin halunnut ajaa sitä enemmänkin, mutta sitten päädyimme kartingiin.

– Äitini on kertonut minun sanoneen, että haluan tulla maailmanmestariksi, mutten tiedä vielä, missä lajissa. Se meni sitten ihan hyvin, Räikkönen heitti.

Lue myös:

    Uusimmat