Lähde: Zlatan Ibrahimovic joutui jälleen rasistisen laulun kohteeksi – Jose Mourinho puuttui tilanteeseen nopeasti

AC Milan kaatoi AS Roman loppiaisena Serie A:ssa maalein 3–1. Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic pääsi kentälle 12 minuuttia ennen loppua, epäonnistui rangaistuspotkussa ja sai mediatietojen mukaan päällensä myös vastustajan kannattajien rasistisia huutoja.

Ottelun jälkeen Football Italia kertoi Roman kannattajien laulaneen Zlatanille osoitettua rasistista laulua.

Huutojen kerrottiin kuitenkin loppuneen nopeasti, kun Roman päävalmentaja, Zlatanin kanssa kaudella 2008-2009 Internazionalessa yhteistyötä tehnyt Jose Mourinho havaitsi solvaukset ja käski katsomoa vaikenemaan.

Välikohtaus tapahtui toisella puoliajalla, hetkeä ennen Rafael Leaon tekemää kolmatta AC Milanin maalia.

Tapaus oli lyhyellä aikavälillä jo toinen, kun AS Roman kannattajat syyllistyvät rasistisiin solvauksiin Zlatania kohtaan.

Milanolaisten maaleista ottelussa vastasivat Olivier Giroud, Junior Messias ja mainittu Leao. Roman kavennuksen iski Lorenzo Pellegrini.

Milan jatkaa Serie A:ssa toisena, pisteen paikallisvastustaja Internazionalen jäljessä.

Roma on sarjataulukossa seitsemäntenä ja kohtaa sunnuntaina kotikentällä viidentenä olevan Juventuksen.