Kuva Valtteri Bottaksesta sai aikaan huvittavan ketjureaktion – näin F1-tallit kuittailivat Alpinen sekoilulle

Max Verstappen dominoi F1-sarjaa – nousi Unkarissa voittoon hurjalla ajolla 8:16
Video: MTV Urheilu listasi alkukauden onnistujat ja epäonnistujat Unkarin kilpailun jälkeen.

F1-talli Alpine teki itsestään tiistai-iltana naurunalaisen, kun se otti käsittämättömän varaslähdön uutisoidessaan ensi kauden kuljettajistaan. Ranskalaistallin kilpailijat ovat luonnollisesti repineet tapahtuneesta kaiken ilon irti sosiaalisessa mediassa.

Alpine tiedotti F2-mestari Oscar Piastrin ottavan Fernando Alonson paikan ensi vuonna Esteban Oconin rinnalla. Samana iltana australialaiskuljettaja kuitenkin kiisti sopimuksen ja jatkonsa Alpinen kanssa – kaikkien yllätykseksi.

Poikkeuksellinen sekoilu sai muun muassa Valtteri Bottaksen tallin Alfa Romeon reagoimaan. Italialaistalli julkaisi Twitterissä kuvan suomalaiskuljettajasta "seuraamassa" kännykästään Alpinen ja Piastrin välistä saippuaoopperaa.

Tämän jälkeen leikkiin lähtivät mukaan myös Mercedes ja Haas. Heidän kuvissaan kuljettajat ovat samalla tavalla seuraavinaan Twitteristä, mitä ihmettä F1-sirkuksessa oikein tällä kertaa tapahtuu.

Upotukset voit katsoa alta.

Alpine ei ole vielä kirjoituksen hetkellä selventänyt, missä Piastrin ja tallin välillä mennään hänen leuat loksauttaneen twiittinsä jälkeen.

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta 3.8. klo 7.46.

Lue myös:

    Uusimmat