Lähde: Noah Curys deittaili aikoinaan äitinsä nykyistä aviomiestä

Cyrysin perheelle läheisen lähteen mukaan Noah Cyrus tapaili aikoinaan äitinsä Tishin nykyistä aviomiestä ja Pako-sarjasta tuttua Dominic Purcellia. 

Erään Entertainment Tonightin tavoittaman lähteen mukaan artisti Miley Cyrusin, 31, sisko Noah Cyrus, 24, tapaili äitinsä Tish Cyrusin, 56, nykyistä aviomiestä ja Pako-sarjastakin tuttua Dominic Purcellia, 54, ennen kuin Tish ja Dominic alkoivat seurustella. 

Lähteen mukaan Tish ei kuitenkaan ”varastanut” Dominicia tyttäreltään, vaan Noah lopetti Dominicin tapailun ja vasta tämän jälkeen Tish päätti lähestyä tätä. Tästä hän ei kertonut Noahille kuitenkaan lähteen mukaan mitään. 

Noah ja hänen veljensä Braison eivät osallistuneet Tishin ja Dominicin häihin elokuussa 2023. ET:n lähde kertoo, että Tish olisi ollut se, joka ei kutsunut Noahia ja Braisonia häihinsä ja esti heidät Instagramissa sen jälkeen, kun hän oli alkanut tavoitella Dominicia. Lähde väittää myös Tishin pyytäneen turvamiehiä häihinsä pitämään Noahin ja Braisonin poissa niistä. 

Vogue julkaisi elokuussa 2023 Tishin ja Dominicin hääkuvia, joita voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteen mukaan Mileylla ei ole ollut mitään hajua Noahin ja Dominicin aiemmista suhteista. 

Tish oli naimisissa kolmen lapsensa isän Billy Ray Cyrusin kanssa 28 vuotta. Billy Ray adoptoi myös Tishin tyttären Brandin, 35, ja pojan Tracen, 34, edellisestä avioliitosta.

Liittonsa aikana he erosivat ja jättivät avioerohakemuksen kolme kertaa, ja sovittelivat toistuvasti, kunnes Tish jätti lopullisen hakemuksen huhtikuussa 2022. Hakemuksessa todettiin, etteivät he olleet asuneet yhdessä helmikuun 2020 jälkeen, ja hän mainitsi avioeron perusteeksi sovittamattomat erimielisyydet.

Myös Billy Ray meni viime vuonna uudelleen naimisiin ja solmi avioliiton laulaja Firerosen kanssa lokakuussa 2023.

Purcell esitti suositussa Pako-sarjassa Lincoln Burrowsia.

Lue myös:

    Uusimmat