Lähde: Näin Ben Affleckin ex-puoliso Jennifer Garner reagoi Affleckin ja Jennifer Lopezin kihlautumiseen

Page Six paljasti, miten Ben Affleckin ex-puoliso Jennifer Garner otti hiljattain julkitulleet kihlausuutiset vastaan.

Rapakon takaa kantautui viime viikolla ilouutisia, kun Hollywood-pari Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin kerrottiin menneen kihloihin. Laulajana tunnettu Lopez paljasti kihlausuutiset faneilleen uutiskirjeen avulla.

Sekä Lopez että Affleck ovat olleet tahoillaan aikaisemminkin naimisissa. Affleck oli yli kymmenen vuotta naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Page Sixin lähde kertoi julkaisulle, että Garner otti Lopezin ja Affleckin kihlausuutiset hyvillä mielin vastaan. Lähde paljasti myös, että Affleck kertoi kihlauksesta henkilökohtaisesti sekä Garnerille että kaksikon lapsille.

– Ben kertoi Jenille ja lapsille, joten he tiesivät siitä. Jen on iloinen Benin puolesta ja tietää, että J. Lolla on ollut tietyllä tapaa positiivinen vaikutus, lähde kertoi julkaisulle.

Lähteen mukaan Affleckin ja Lopezin oli tarkoituksena pitää kihlausuutinen piilossa suurelta yleisöltä vielä pidemmän aikaa. Samaa kertoi myös toinen lähde, jota Page Six haastatteli aikaisemmin.

Tämä on peräti toinen kerta, kun Lopez ja Affleck ovat aikeissa hakea papilta aamenen.

Kaksikko seurusteli muutaman vuoden ajan 2000-luvun alussa. He kihlautuivat vuonna 2002, ja olivat aikeissa avioitua vuonna 2003.

Pariskunta kuitenkin ilmoitti tuolloin lykkäävänsä häitään valtavan mediahuomion vuoksi.

Lopezin ja Affleckin häitä ei keretty koskaan tanssimaan, sillä he purkivat kihlauksensa ja erosivat alkuvuonna 2004. Lopez avioitui laulaja Marc Anthonyn kanssa vain muutamaa kuukautta myöhemmin.

Pariskunnan romanssi syttyi uudelleen viime vuonna.

Lopez kertoi äskettäin Peoplelle, mikä tekee heidän suhteestaan erilaisen, kuin se oli lähes 20 vuotta sitten.

– Olemme nyt vanhempia, olemme älykkäämpiä, meillä on enemmän kokemusta, olemme eri paikoissa elämässämme, meillä on nyt lapsia ja meidän on oltava hyvin tietoisia näistä asioista, Lopez sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat