Lähde: Cristiano Ronaldolta yllättävä pyyntö – portugalilaistähden tulevaisuus Juventuksessa iso kysymysmerkki

Cristiano Ronaldo aloittaa Juventuksen kauden avausottelun vaihtopenkiltä portugalilaistähden omasta pyynnöstään, kertoo arvostettu jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano.

Ronaldo on vaihtopenkillä, kun Juventus aloittaa Serie A -kautensa Udinesea vastaan pelattavassa ottelussa. Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan Ronaldo on itse pyytänyt päävalmentaja Massimiliano Allegrilta vaihtopenkkikomennusta.

Romanon mukaan pyynnön taustalla on Ronaldon halu siirtyä pois italialaisjätin riveistä. 36-vuotias Ronaldo toivoo ratkaisua tilanteeseensa lähipäivien aikana, mutta Juventus ei ole vielä saanut tarjouksia supertähdestään.

Juventuksen johtoportaaseen lukeutuvan Pavel Nedvedin mukaan Ronaldo on jäämässä Juventukseen. Päätös vaihtokomennuksesta tehtiin yhteistyössä.

– Päätimme tästä yhdessä Ronaldon kanssa. Se on normaalia. Ronaldo jää 100 prosentin varmuudella, Nedved kommentoi DAZN:lle.

Ronaldo on pelannut Juventuksessa kaudesta 2018-19. Viime kaudella Ronaldo voitti Serie A:n maalipörssin 29 täysosumallaan.

Juventuksen ja Udinesen välistä ottelua voi seurata C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa klo 19.25 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat