Lady Gagaa ja Rita Oraa vaatettanut muotisuunnittelija kuoli 35-vuotiaana – joutui henkirikoksen uhriksi

New Yorkin poliisilaiton on vahvistanut muotisuunnittelija Kathryn Marie Gallagherin menehtyneen vuoden 2022 heinäkuussa henkirikoksen uhrina.

People uutisoi, että kahdeksan kuukautta sitten New Yorkin Manhattanilta kuolleena omasta asunnostaan löytynyt nainen oli tunnettu muotisuunnittelija Kathryn Marie Gallagher. New Yorkin oikeustieteellisen tutkimuslaitoksen mukaan Gallagher oli henkirikoksen uhri. Hänen kuolinsyynsä oli akuutti myrkytys, joka johtui fentanyylin, p-fluorifentanyylin sekä etanolin yhteisvaikutuksesta. 

Gallagher löytyi asunnostaan 24. heinäkuuta 2022. Hänet julistettiin menehtyneeksi jo tapahtumapaikalla, kun poliisit saapuivat asuntoon. 35-vuotiaana menehtyneen Gallagherin henkilöllisyys julkistettiin poliisin toimesta perjantaina 24. maaliskuuta. 

Oikeuslääkärin mukaan Gallagher menehtyi huumeisiin liittyneen varkauden yhteydessä. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan vahvistaneet, vietiinkö Gallagherin asunnosta mitään. Poliisilähteiden mukaan Gallagherin epäillään joutuneen huumausaineisiin liittyvien ryöstöjen uhriksi, joiden seurauksena ainakin viisi muuta ihmistä olisi kuollut. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gallagher lanseerasi omaa nimeään kantavan malliston vuonna 2010 ja hän ehti urallaan luoda 26 mallistoa. 27. oli työn alla silloin, kun hän menehtyi. Gallagherin mallistoja nähtiin sekä New Yorkin että Pariisin muotiviikoilla, että useiden kuuluisuuksien yllä. 

– Katie puki kulttuuri-ikoneita Daphne GuinnessistaLady Gagaan, Rita Oraan ja Laverne Coxiin. Ikonina hän oli myös itse mallina useille muille suunnittelijoille ja tuotemerkeille, Rhode Island School of Design -koulun julkaisemassa muistokirjoituksessa kerrotaan. 

– Hän oli ainutlaatuinen, kaunis, älykäs, häpeilemätön ja aina halukas. Hän oli ahkera ja lahjakas, ja hänellä oli niin paljon ideoita ja suunnitelmia tulevia projekteja varten. Olemme niin ylpeitä siitä, kuka hän oli ja mitä kaikkea hän saavutti lyhyen, mutta täyden ja kauniin elämänsä aikana. Hän oli Katie, tyttäremme, siskomme, tätimme ja ystävämme

Lue myös:

    Uusimmat