Mainos

Lady Gaga pelkää löytävänsä rakkauden

Bad Romance –singlellään valloittanut tähti kertoo, ettei hän aseta rajoja parisuhteeseen mutta hänestä rakkaus ja seksi ovat kaksi täysin eri asiaa.

Lady Gaga on aiemmin ilmoittanut olevansa biseksuaali. Kun häneltä kysyttiin, voisiko hän nähdä itsensä rakastumassa naiseen, tähti vastasi seuraavasti:

- Totta kai. Rakkaudessa ei ole olemassa sääntöjä tai rajoja, mutta näen rakkauden ja seksin kahtena eri asiana.

- Rakastan miehen seksuaalisuutta. Miehillä on jotain, mitä minulta uupuu mutta jota todella arvostan, tähti jatkaa.

Gaga uskoo rakkaudenetsinnän kasvattavan hänen luovuuttaan, mutta hän myös pelkää asettumista koska se saattaisi tehdä hänen urallensa hallaa.

- Rakkaus on riskialtista, aina. Rakkaus on järjetöntä, kuin jyrkänteen reunalta alas putoamista. Se pitää sinut elossa, mutta samalla tuhoaa sinut. Rakkaudenetsintä on ravintoa sielulle. Pelkään, että tosirakkauden löydyttyä, en enää löydä sanoja lauluihini.

Suuresta kuuluisuudesta huolimatta, Gaga myöntää kärsivänsä keikkamatkoilla yksinäisyydestä, jota hän usein purkaa työntekoon. 23-vuotias Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, kertookin Now-lehdelle seuraavaa:

- En katso kaikkia, mutta minulla on tarpeeksi muusia. Kun olen kiertueella, olen totaalisen keskittynyt esityksiin enkä juuri huomaa muuta. Vietän myös paljon enemmän aikaa hotellihuoneessani, kuin monet kuvittelevatkaan. Istun huoneessani ja rauhoitun voidakseni säilyttää luovuuteni.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: FemaleFirst
Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.