La Liga palasi, dramaattinen tuomio varasti huomion – "Ei tuosta voi viheltää rankkaria"

Kotijoukkue Sevilla otti 2–0-voiton Real Betisista, kun Espanjan jalkapalloliiga palasi koronatauolta torstain myöhäisottelulla. Kohtaaminen tapahtui tyhjän katsomon edessä.

Isännät siirtyivät johtoon Lucas Ocamposin pilkulta ampumalla maalilla pelin 56. minuutilla (video pääkuvassa). Fernando laukoi loppunumerot vain muutamia minuutteja myöhemmin (video alla).

Ocamposin ampumaa rankkaria edelsi kiistanalainen tilanne. Vihellys tuli siitä, kun Marc Bartra näytti hyppäävän liian voimakkaasti Luuk De Jongin selkään. 

– Uskomaton tuomio. Olin sijouttunut paremmin kuin De Jong, ja hän hyppäsi syliini. Sevillan pelaajat eivät odottaneet tuosta rangaistuspotkua, Bartra kommentoi vihaisena. 

– Jos jalkapallo on kontaktilaji, ei tuosta voi viheltää rankkaria. 

Voitto vahvisti Sevillan otetta liigan kolmossijasta, kun se sai tehtyä eroa seuraavina oleviin Real Sociedadiin ja Getafeen. Liigan kärkisijoja pitävät Barcelona ja Real Madrid, Sevilla on niistä kahdeksan ja kuuden pinnan päässä. 

Euroopan suursarjoista ennen Espanjan liigaa ehti koronatauolta palata Saksan Bundesliiga, jossa pelit alkoivat uudestaan 16. toukokuuta.

Juttuun lisätty Bartran kommentit klo 7.53. Samalla otsikkoa muokattu. 

Lue myös:

    Uusimmat