Kysely paljastaa, millaiset asiat kiihottavat eniten – nämä sanat kannattaa lausua sängyssä

Tuore kysely paljastaa, että niskan suuteleminen kiihottaa useimpia. Myös eräs tietty lause kannattaa kuiskia kumppanin korvaan seksin aikana.

Eikö mies suutele seksin aikana? Yllä olevalla videolla selitys asiaan.

Tuore kysely paljastaa asiat, jotka saavat syttymään sängyssä. Kyselyyn vastasi 2000 amerikkalaista. Kyselystä uutisoi muun muassa New York Post.

Seksivälineitä myyvän EdenFantasys.com-sivuston teettämän kyselyn tulokset paljastivat, että eniten amerikkalaisia kiihottaa niskan suutelu.

TOP 5: Nämä asiat kiihottavat miehiä:

1. Kumppani sanoo "minä pidän tuosta" 78 %
2. Kumppani antaa suuseksiä 78 %
3. Kun riisun kumppanini 78 %
4. Suuseksin antaminen kumppanille 76 %
5. Niskan suutelu 76 %

TOP 5: Nämä asiat kiihottavat naisia

1. Niskan suutelu 82 %
2. Kumppani sanoo "minä pidän tuosta" 74 %
3. Kumppani riisuu minut 68 %
4. Kumppani antaa suuseksiä 67 %
5. Kun riisun kumppanini 63 %

Myös eräs tietty lause sai monet syttymään. Toiseksi eniten amerikkalaisia kiihotti se, kun kumppani lausui tärkeät kolme sanaa: "Minä pidän tuosta." Jopa 76 prosenttia kaikista vastaajista kaipasi tällaista sanallista vakuuttelua petipuuhissa siitä, että oma toiminta sai kumppanin nauttimaan.

Kolmanneksi eniten kiihotti se, kun vaatteiden riisumisen hoiti kumppani. Muun muassa korvan näykkiminen, katsekontakti seksin aikana ja seksivälineet pääsivät myös listalle.

Suuseksin antaminen kiihottaa erityisesti miehiä

Listalle pääsi myös suuseksi. Vaikka suuseksin vastaanottamista pidettiin kaiken kaikkiaan kiihottavampana, myös sen antaminen kiihotti monia.

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että miehet saavat enemmän irti suuseksin antamisesta kumppanilleen, sillä miehistä 76 prosenttia kertoi nauttivansa siitä, mutta vain 56 prosenttia naisista sanoi samaa. Itse asiassa 23 prosenttia naisista sanoi, että suuseksin antamisella kumppanille oli täysin päinvastainen vaikutus, ja se toimi jopa kiihotuksen tappajana.

Ei-seksuaalisista asioista kiihottivat muun muassa hyvä tuoksu, hellyys, arvostus ja pukeutuminen. Myös älykkyys ja itsevarmuus sytyttivät vastaajia.

Kiihotuksen tappajina puolestaan toimivat vastaajien mielestä huono hygienia, ilkeys, töykeys tarjoilijoille, syöminen suu auki ja muille flirttailu.

Lue myös:

    Uusimmat