KYSELY: Onko ikä muuttanut ihmisten suhtautumista sinuun?

Suhtaudutaanko sinuun eri tavalla tai kohdellaanko sinua toisin nyt kuin nuorempana? Vastaa nimettömänä Studio55.fin kyselyyn.

Ikä voi muuttaa sitä, miten toinen ihminen nähdään ja millaisia oletuksia ja odotuksia häneen kohdistetaan. Nyt sinulla on tilaisuus kertoa, millaisissa tilanteissa tai kohtaamisissa sinä olet huomannut tämän.

Koitko esimerkiksi työelämässä nuorempana tytöttelyä tai vähättelyä? Suhtaudutaanko sinuun nyt vakavammin? Kuunnellaanko mielipiteitäsi entistä herkemmin? Vai tuntuuko, että ajatuksiasi päinvastoin pidetään jo vanhentuneina?

Odotetaanko sinulta aiempaa asiallisempaa käytöstä? Onko sinulle sanottu tai annettu ymmärtää, ettei ”tuon ikäisenä” sovi enää vaikka pukeutua tietyllä tavalla?

Entä onko vastakkaisen sukupuolen suhtautuminen sinuun muuttunut? Totuitko olemaan nuorempana ihailevien katseiden kohteena? Tuntuuko nyt, että kukaan ei kiinnitä ulkonäköösi mitään huomiota? Vai onko ikä sittenkin tuonut sinulle itsevarmuutta, joka saa toisetkin kiinnittämään katseensa sinuun?

Miltä sinusta itsestäsi tuntuu se, että ihmiset näkevät sinut jotenkin eri tavalla kuin ennen?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-sivustolla. Yhteystietoja kysytään vain toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Lue myös:

    Uusimmat