Kymmenen kamalinta tapaa erota naisesta

Parisuhteen päättäminen ei ole ikinä helppoa tai mukavaa puuhaa, mutta näitä Askmen.comin eroamistapoja kannattaa ainakin vältellä.

Eroaminen ei ole koskaan mukavaa, mutta on kuitenkin mahdollista päättää parisuhde niin, että siitä jää hyviäkin muistoja. Kannattaa muistaa se, että ihanimmatkin tekosi unohtuvat, jos eronne on erittäin likainen.

Eroaminen on viimeinen asia, jonka teette yhdessä pariskuntana. Ikävä ero on ensimmäinen asia, jonka nainen muistaa ajatellessaan sinua. Siksi kannattaakin pitää mielessä nämä kamalat erot ja vältellä niitä viimeiseen asti.

Alkoholin vaikutuksen alaisena

Ero voi tuntua helpommalta, jos ottaa pari rohkaisevaa ryyppyä, mutta erosta tulee sitä holtittomampi, mitä enemmän olet juonut. Ero ei suju hyvin, jos et voi kontrolloida itseäsi. Älä myöskään ikinä jätä naista silloin, kun hän on humalassa.

Kliseinen ero

'Tämä ei johdu sinusta, vaan minusta', on naurettavin asia, mitä voit sanoa, jos eroat naisesta. Eron sattuessa et enää halua olla hänen kanssaan. Älä myöskään ehdota, että olisitte ystäviä, koska se on epäkunnioittavaa. Jos haluat lähteä pois suhteesta, kunnioita häntä sen verran, että annat hänen olla rauhassa. Jos jätät hänet, sinulla ei ole oikeutta päättää ystävyydestä. Se on hänen valintansa.

Sähköpostiero

Älä edes ajattele eroavasi naisesta sähköpostin välityksellä. Teknologia saattaa olla kehittynyttä ja sen avulla voit viestitellä reaaliajassa, mutta se ei silti ole sama asia kuin kasvotusten. Myöskään puhelut ja tekstiviestit eivät ole sallittuja.

Kesken treffien

Jos jätät naisen ennen treffejä, treffien aikana tai treffien jälkeen, et todellakaan toimi rehellisesti. Jos tapaamisen tarkoitus on päättää parisuhde, kerro hänelle, että haluat keskustella teidän suhteestanne. Jos sanot, että olette menossa syömään tai elokuviin, hän ei osaa edes odottaa eroa.

Suurten askeleiden jälkeen

Jos sinulla on epäröiviä ajatuksia suhteestanne, älä ota isoja askelia suhteessa. Älkää muuttako yhteen tai hankkiko koiranpentua. On vaikeampaa erota, jos olette juuri päättäneet ostaa vaikkapa auton tai talon. Jos sitoutuminen tuntuu vaikealta, lähde suhteesta pois.

Älä oleta

Sinä saatat olla varma tunteistasi, mutta varmista, että naisesi on myös. Älä pidä itsestään selvänä sitä, että pikainen huomautus suhteen huonosta tilasta olisi sama asia kuin suhteen päättäminen. Asiat voi ymmärtää monella tavalla, joten sano suoraan, että teidän suhteenne on ohi. Jos et sano sitä, hän ei sitä myöskään kuule.

Provosoinnin kautta

Älä lopeta parisuhdetta niin, että aluksi yrität provosoida naista ja jätät hänet sen varjolla. Kyllä, saatatte olla eri mieltä siitä, onko CSI hyvä ohjelma vai ei, mutta jos teet siitä parisuhteen tilan määrittelevän asian, et ole ollenkaan oikeilla jäljillä.

Julkisesti

Julkisella alueella jättäminen voi tuntua hyvältä idealta sen vuoksi, että se on puolueetonta maaperää. Julkisissa eroissa on se huono puoli, että et voi tietää, mitä tapahtuu. Jos saat hänet itkemään, sinä olet julkisesti vastuussa hänen kyynelistään. Jos saat hänet suuttumaan, sinut nähdään aivan yhtä huonossa valossa. Julkinen nöyryytys ei ole koskaan hyvä idea, joten sulje ovi, ennen kuin alat puhumaan erosta.

Pettämällä

On selvää, että hän jättää sinut, jos kuulee, että olet pettänyt, mutta sinua pidetään myös lopun elämääsi pettävänä idioottina. Vaikka haluaisit kuinka erota tai joku toinen nainen tuntuisi viehättävältä, älä päätä suhdetta pettämällä. Ei ole koskaan hyvä idea myöskään aloittaa uutta suhdetta saman tien, kun vanha on kuopattu.

Välttelemällä

Jos lopetat puheluihin ja tekstiviesteihin vastaamisen etkä avaa enää ovea, hän luultavasti ymmärtää, missä mennään. Siitä huolimatta sinun täytyy ymmärtää, että tämä on huonoin mahdollinen tapa jättää nainen. Lopeta suhde arvokkaasti. Hän varmasti loukkaantuu, mutta et ainakaan jätä itsestäni tunteetonta kuvaa.

MTV3/Helmi

Lähde: AskMen.com

Kuvat: Shuttestock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja