Mainos

Kylpytila huokuu nyt harmoniaa, minimalismia sekä ylellistä kartanotunnelmaa

Kylpytiloihin rantautuu pitkään vallalla olleiden minimalististen muotojen rinnalle jälleen näyttävä ja selkeälinjainen kartanoromantiikka.

Erilaisten tyylisuuntien vaikutteet kylpyhuonekeramiikkaan luovat entistä enemmän valinnan mahdollisuuksia omien unelmien toteuttamiseen. Tämä uusi tyylisuuntausten kirjo näkyy myös Laattapisteen syksyn uutuusvalikoimassa, johon on yhdistetty minimalismin ja kartanoromantiikan parhaita paloja.

Kolmiulotteisia pintoja, metallin hohdetta ja luontoa mukailevia materiaaleja

Syksyn uutuuslaattojen pinnoissa on käsin kosketeltavia, voimakkaita kolmiulotteisia muotoja, jotka tekevät minimalistisestakin tilasta dramaattisella tavalla eläväisen.

Villeroy & Bochin Mémoire -uutuussarjan kolmiulotteisten kuviointien inspiraation lähde on merellinen luonto, mikä näkyy lähinnä aaltomaisina, elinvoimaisuutta ilmentävinä pinnan struktuureina sekä hiekan, syvän sinisen ja puhtaan valkean sävyinä.

Laattojen ylellistä ilmettä korostaa upea metallin ja helmiäisen hohde sekä näyttävät kokovaihtoehdot, 25 x 70 cm ja 30 x 90 cm.

Myös uuden Lava -sarjan inspiraation lähde löytyy luonnosta, laavakiven upeista, yksilöllisistä pinnoista. Sävymaailma liikkuu ruskean sekä mustan väreissä ja laattojen pinnat mukailevat valunutta metallia, sulatettuja lasipisaroita ja laavakiven reikäistä, tyylikkäästi patinoitunutta pintaa.

Omanlaisensa lisän voimakkaan struktuurisiin laattoihin tuo Laattapisteen Porcelanosa -sarja. Valkoisten ja mustien laattojen neliömäisen pintakuvion pehmeä kaareva muotoilu houkuttelee koskettamaan ja tuo kylpytilaan häivähdyksen Hollywood -elokuvien glamouria.

Kultaa, hopeaa ja aistikasta kartanotunnelmaa

Minimalismin rinnalle noussut ylellinen ja näyttävä, vanhoista kartanoista inspiraationsa saanut tyylisuuntaus näkyy myös kylpytilarakentamisessa. Laattapisteen uudessa Baviera -laattasarjassa yhdistyy tapeteista tuttu viivakuviointi sekä muotokieleltään puhuttelevat, kolmiulotteiset ja yksiväriset listalaatat. Villeroy & Bochin Rich History -sarjan laatat sen sijaan henkivät ylellisyyttä upeilla kullan ja hopean hohtoisilla sävyillään sekä ornamentaalisilla kuvioilla. Yhdistettynä selkeisiin, yksivärisiin pintoihin sekä kylpyhuonekalusteisiin, sarjan todellinen hohdokkuus pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Suomalaista muotoilua kylpyhuoneisiin

Vaikka kylpyhuoneiden tuotevalikoima on monipuolistunut, monet suomalaiset haluavat kylpyhuoneeseensa edelleen perinteisen wc-istuimen.

Sveitsiläinen LAUFEN lanseeraa Suomeen nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaisen malliston, jonka muotokieli on tuttu, mutta silti uusi. Suomalaismuotoilija Antti Ylisassin suunnittelema LAUFEN pro N -sarja seuraa laajenevaa Il Bagno Alessi One -tuotesarjaa Laattapisteen valikoimassa.

Seinää vasten asennettava wc-istuin muistuttaa perinteistä suomalaista wc-istuinta, mutta sen runko-osa on yhtenäinen: istuimen muotoilu on arkkitehtoninen ja käytännöllinen. Koska istuimessa ei ole likaa kerääviä nurkkauksia tai rakoja, se on helppo pitää puhtaana. Samat kriteerit täyttää sarjan seinä-wc.

Tervetuloa Laattapiste Collection -myymälään tutustumaan syksyn uutuustuotteisiin ja löytämään Sinun tyylisi!

Lisätietoja: www.laattapiste.fi


Laattapiste-konserniin kuuluvat Laattapiste Oy sekä Heikki Haru Oy. Laattapiste-konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 31 miljoonaa euroa ja työntekijöiden määrä 120 henkilöä.

Laattapiste Oy on Suomen johtava keraamisten laattojen maahantuoja ja laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden toimittaja, jolla on koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto. Laattapiste Collection on Laattapiste Oy:n tuotemerkki, joka on alan korkealaatuisin sekä tunnetuin brändi. Laattapiste Collection -myymälöitä on 30 paikkakunnalla ja ne ovat Suomen ainoita kylpyhuonekokonaisuuksien erikoisliikkeitä.

Heikki Haru Oy tarjoaa laadukkaat laatoitusratkaisut ja -tuotteet sekä vedeneristysjärjestelmät. Heikki Haru Oy on toiminut suomalaisen ammattirakentajan kumppanina jo 30 vuoden ajan.

Artikkelin tarjoaa:
Laattapiste

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja