Kylppärin kevätkarsinta – näin teet kylpyhuoneestasi viihtyisämmän

Kylpyhuoneeseen kerääntyy helposti ylimääräistä kamaa, jotka tekevät siitä helposti epäsiistin näköisen. Näillä ohjeilla organisoit kylpyhuoneesi uudelleen viihtyisäksi ja toimivaksi.

1. Kosmetiikka 

Tiesitkö, että useissa kosmetiikkapulloissa on merkintä, kuinka monta kuukautta tuote säilyy käyttökelpoisena avaamisen jälkeen. Seuraavan kerran kun avaat kosmetiikkapurkin, jota käytät harvemmin, kirjoita purkin pohjaan avaamispäivä. Pari vuotta vanhat aurinkorasvat voi heittää suosiolla pois. 

2. Pyykkihuolto

Jos kylpyhuone toimii samalla kodinhoitohuoneena, järjestä likapyykille, pesuaineille ja puhtaille pyykeille kunnolliset säilytyspaikat. 

3. Pyyhkeet 

Satsaa pyyhkeisiin. Katsele pyyhkeitäsi vieraan silmin, jos ne näyttävät kuluneilta ja nuhjuisilta, hanki uudet. Uudet pyyhkeet raikastavat kylpyhuoneen yleisilmettä kummasti. Hanki tarpeeksi monta pyyhekoukkua, jokaiselle perheenjäsenelle omansa + yksi vieraille.

4. Suihkuverho

Suihkuverho likaantuu yllättävän nopeasti shampoo ja saippuaroiskeista. Pese suihkuverho tai vaihda se kokonaan uuteen.

4. Sisusta

Myös kylpyhuonetta voi sisustaa. Jatka muun asunnon linjaa ja tuo kylpyhuoneeseen elementtejä muistaa huoneista. Aidot kukat eivät viihdy pimeässä kylpyhuoneessa, mutta laadukkaat tekokukat luovat saman fiiliksen.


Lue myös:

    Uusimmat