Kylie Jennerin henkivartija tyrmää isyyshuhut: ”Kanssakäymiseni Kylien ja hänen perheensä kanssa on täysin ammattimaista”

Fanit ovat epäilleet, ettei Travis Scott olisikaan Kylie Jennerin tyttären oikea isä. 

Reality-tähti Kylie Jennerin henkivartija Tim Chung joutui viime viikolla kohun keskelle, kun fanit alkoivat spekuloida sosiaalisessa mediassa, että Chung olisi Jennerin Stormi-tyttären oikea isä. Sosiaalinen media täyttyi kuvista, joissa vertailtiin Stormin ja Chungin kasvoja ja huomautettiin havaittavista yhtäläisyyksistä.

Viikonloppuna Chung otti huhuihin kantaa Instagramissa.

– Olen todella yksityinen henkilö, enkä normaalisti ikinä ottaisi kantaa naurettaviin juoruihin ja tarinoihin. Syvästä kunnioituksesta Kylieta, Travisia, heidän yhteistä tytärtään ja perheitään kohtaan haluan tehdä selväksi, että kanssakäymiseni Kylien ja hänen perheensä kanssa on täysin ammattimaista, Chung kirjoitti 735 000 seuraajalleen.

– Tässä ei ole mitään uutista. Pyydän, ettei media enää liitä minua tarinoihin, jotka ovat uskomattoman loukkaavia perhettä kohtaan, Chung päätti kirjoituksensa.

Kylie Jenner ja Travis Scott alkoivat seurustella huhtikuussa 2017. Suhteestaan matalaa profiilia pitänyt pari nähtiin ensi kertaa yhdessä punaisella matolla viime viikon MET-gaalassa.

20-vuotias Jenner salasi raskautensa, mutta paljasti muutama päivä synnytyksen jälkeen saaneensa esikoistyttärensä. 

Lähde:E Online

Lue myös:

    Uusimmat