Kylie Jenner avoimena: "Raskaus muutti kehoni täysin"

Kosmetiikkamoguli Kylie Jenner paljasti helmikuussa päättyneen raskauden vaikuttaneen paljon hänen kehoonsa.

21-vuotias tositelevisiotähti ja kosmetiikkamoguli Kylie Jenner avautui aikuistumisestaan Britannian Glamour-lehdelle. Jenner sai ensimmäisen lapsensa Stormin tämän vuoden helmikuussa. Raskaus vaikutti nuoren naisen kehoon paljon.

– Raskaus muutti kehoni täysin todella nuoressa iässä. Mutta en oikeastaan väliä, Jenner kertoi lehdelle.

Lisäksi hän puhui huulitäytteistään, joiden avulla hän onnistui rakentamaan huulituotteita myyvän kosmetiikkayrityksensä. Jenner luopui täytteistä hiljattain, keräten paljon ihasteluja faneiltaan.

– Olin todella epävarma huulistani. Halusin luoda illuusion, että ne ovat isommat, joten aloin piirtää niitä suuremmiksi, Jenner paljasti.

Stormi-tyttären odottaminen oli myös yksi syitä sille, miksi Jenner hylkäsi täytteet huulistaan. Meikkimogulin kerrotaan tykästyneen luonnollisempaan tyyliin raskautensa aikana.

– Stormin synnyttyä Kylie tajusi, että hän on ennen kaikkea äiti, ja tämä on syy siihen, miksi hän on esiintynyt luonnollisemmassa tyylissä viime aikoina, lähde lähellä Jenneriä kertoi Entertainment Tonight -julkaisulle.


Jennerin kosmetiikkayritys on kasvanut muutamassa vuodessa valtavaksi rahasammoksi. Forbes-lehti arvioi Jennerin arvoksi kesällä 900 miljoonaa dollaria, kiitos menestyksekkään yrityksen. Jennerin mukaan työ tuo hänen elämäänsä tarkoitusta. Hän haluaa luoda työllään turvaa tyttärelleen ja kenties joku päivä luovuttaa yrityksensä Stormin johdettavaksi.

– Teen niin paljon töitä Stormin vuoksi ja Kylie Cosmeticsin luovuttaminen hänelle – jos hän niin haluaa – olisi niin mahtava, Jenner pohti Glamour-lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat