Kylian Mbappe nöyryytti Barcelonaa, mutta nyt kohistaan jo pikkuveljestä – tämän tunnetun tuuletuksen inspiroineesta 14-vuotiaasta voi kasvaa veljensä veroinen supertähti

Mestarien liigan neljännesvälierien avausilta kuului tiistaina yhdelle pelaajalle. 22-vuotias PSG:n supertähti Kylian Mbappe laukoi hattutempun Barcelonaa vastaan legendaarisella Camp Noulla ja juhli avausosumaa tavaramerkiksi muodostuneella kädet puuskaan -tuuletuksellaan. Eleen takana on myös tarina.

Avauspuoliaikaa oli pelattu reilut 31 minuuttia, kun PSG:n keskikenttäpelaaja Marco Verratti jatkoi rangaistusalueella taidokkaasti yhdellä kosketuksella Layvin Kurzawan keskityksen Mbappelle, joka harhautti Barcelona-topparin Clement Lenglet'n ja laukoi pallon voimalla etäyläkulmaan.

Kulmalippua kohti juossut Mbappe tuuletti osumaa liukuen polvillaan nurmea pitkin kädet puuskassa. Tuuletus on tuttu ranskalaisen osumista jo viime vuosilta.

The Athletic ja Bleacher Report tietävät kertoa, että tuuletuksen taustalla on Mbappen ja tämän 14-vuotiaan pikkuveljen Ethan Mbappen väliset koitokset FIFA-videopelissä.

Ethanin kerrotaan tuulettaneen voittojaan isoveljensä myöhemmin tunnetuksi tekemällä tavalla. Myöhemmin pikkuveli toivoi Kylianin tekevän vastaavan joskus myös omissa peleissään. Toive on täyttynyt useita kertoja.

Ethan Mbappe on tullut jo tunnetuksi myös äärimmäisen lahjakkaana junioripelaajana. Euroopan suurimmat seurat Real Madridista lähtien ovat ilmaisseet kiinnostuksensa potentiaalista tulevaisuuden huippunimeä kohtaan.

Vahvimmilla on kuitenkin PSG, sillä Kylian Mbappen PSG-siirron yhteydessä allekirjoitettiin myös sopimus Ethanin paikasta PSG:n junioriakatemiassa, jossa hän tällä hetkellä kasvaa ja kehittyy.

PSG murskasi Barcelonan tiistaina Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa maalein 4-1. Ennen Mbappea Barcelonaa vastaan hattutemppuun Camp Noulla on edellisen kerran pystynyt ukrainalainen Andri Sevtsenko Dynamon Kiovan paidassa syksyllä 1997.




Lue myös:

    Uusimmat