Vuotokuvat: Tältä näyttää LG:n tuleva V20-huippumalli

LG:n tuleva huippupuhelin V20 tullaan julkistamaan noin kuukauden kuluttua 6. syyskuuta San Franciscossa. Nyt Android Authority -sivusto on julkaissut laitteesta ensimmäisenä kuvamateriaalina.

V20:n pitäisi olla ensimmäinen uudella Android 7.0 Nougat -versiolla varustettu puhelin.

Toinen huomionarvoinenkuvien paljastama seikka on V20:n melko laajakamerakyttyrä. Lähteen tietojen mukaan V20 olisi 7,7 millimetriä paksu, mutta kameran paksuimmalta kohdalta 8,8 millimetriä. Pituuttaolisi 159,5 millimetriä ja leveyttä 78,1 millimetriä, mikä tarkoittais V20:n olevan V10:tä kapeampi.

Takaa V20:stä näyttäisi löytyvän lukituspainikkeen / sormenjälkitunnistimen lisäksi G5:n tavoin kaksoiskamera, mutta etupuolella ei näy V10:n suurta erikoisuutta kahta etukameraa. Sen sijaan näytön yläpuolella mukana on yhä myös jo V10:stä tuttu ratkaisu, pieni pitkulainen toinen lisänäyttö.

Tarkkaa tietoa V20:n teknisistä ominaisuuksista tuorein raportti ei tarjoa. Näytön koko kuitenkin säilynee ennallaan reilussa 5,5 tuumassa ja tarkkuus 2K-tasolla. Tuoreimmat vuotokuvat ovat ristiriidassa suhteessa aiempaan teknisistä ominaisuuksista kuultuun huhuun, joka nyt näyttää osoittautuneen uutisankaksi.

Lue myös:

    Uusimmat