Mainos

Vuotokuvat: Tältä näyttää LG:n tuleva V20-huippumalli

LG:n tuleva huippupuhelin V20 tullaan julkistamaan noin kuukauden kuluttua 6. syyskuuta San Franciscossa. Nyt Android Authority -sivusto on julkaissut laitteesta ensimmäisenä kuvamateriaalina.

V20:n pitäisi olla ensimmäinen uudella Android 7.0 Nougat -versiolla varustettu puhelin.

Kuvien perusteella näyttäisi, että LG:n kevään G5-huippupuhelimen tavoin myös V20 tulisi olemaan modulaarinen eli laajennettavissa puhelimen irroitettavan pohjapalan tilalle liitettävillä varusteilla.

Toinen huomionarvoinenkuvien paljastama seikka on V20:n melko laajakamerakyttyrä. Lähteen tietojen mukaan V20 olisi 7,7 millimetriä paksu, mutta kameran paksuimmalta kohdalta 8,8 millimetriä. Pituuttaolisi 159,5 millimetriä ja leveyttä 78,1 millimetriä, mikä tarkoittais V20:n olevan V10:tä kapeampi.

Takaa V20:stä näyttäisi löytyvän lukituspainikkeen / sormenjälkitunnistimen lisäksi G5:n tavoin kaksoiskamera, mutta etupuolella ei näy V10:n suurta erikoisuutta kahta etukameraa. Sen sijaan näytön yläpuolella mukana on yhä myös jo V10:stä tuttu ratkaisu, pieni pitkulainen toinen lisänäyttö.

Tarkkaa tietoa V20:n teknisistä ominaisuuksista tuorein raportti ei tarjoa. Näytön koko kuitenkin säilynee ennallaan reilussa 5,5 tuumassa ja tarkkuus 2K-tasolla. Tuoreimmat vuotokuvat ovat ristiriidassa suhteessa aiempaan teknisistä ominaisuuksista kuultuun huhuun, joka nyt näyttää osoittautuneen uutisankaksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.