Kuvat: Vapiskaa Leijonat! PKN laittoi "Piritorin" sekaisin

Pertti Kurikan Nimipäivät palasi Itävallan viisuhuumasta Suomeen sunnuntaina. Bändi otettiin näyttävästi vastaan Helsingissä.

Punk-bändi Pertti Kurikan Nimipäivät ei sijoittunut euroviisuissa, vaan putosi jo semifinaalivaiheessa. Tämä ei bändin faneja masentanut, vaan PKN otettiin sankarina vastaan sunnuntaina.

Bändille oli järjestetty epäviralliset torijuhlat Helsingin Vaasanpuistikkoon, niin kutsutulle Piritorille. 

Sadekuuroista huolimatta paikan päälle oli saapunut satoja bändin faneja. Punk raikasi ja ilojuomat maistuivat, kun bändiä odotettiin paikalle. Tosin oli torilla myös rauhallisia sunnuntain viettäjiä ja ihmiset jaksoivat rauhassa odottaa bändin saapumista paikalle.

PKN saapui torille suoraa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Jo kaukaa kuultiin bändin lähestyminen, kun fanit kirkuivat bussin kaartaessa paikalle.  Tilaisuuden aikana olisi voinut luulla kyseessä olevien vähintään MM-Leijonien kultajuhlat, sen verran kova hulina bändin ympärillä oli.

Myös bändin jäsenet olivat hyvin otettuina tilaisuudesta ja basisti Sami Helteen väsymys purkautui kyynelinä. Iloinen bändi vastaanotti lahjoja ja kukkia, jakoi nimmareita, nosti maljan ja ohjasi fanit mukaan Aina mun pitää -yhteislauluun.

Sukella torijuhlan tunnelmaan kuvien ja videon kautta.

Lue myös:

    Uusimmat