Kuvat: Uskoisitko Dallas-sarjan tähteä 66-vuotiaaksi? Taistelee ikääntymistä vastaan

Dallas-sarjassa Pamela Barnes Ewingiä näytellyt kaunotar on tätä nykyä menestyvä yrittäjä.

Victoria Principal, 66, on mitä ilmeisemmin ottanut elämäntyökseen nuorekkaalta näyttämisen. Ja tässä verrattain hyvin onnistunutkin. Tähti on tehnyt näyttävän tv-uransa ohella töitä niin kirjailijana, hyväntekijänä kuin luontoaktivistinakin.

Principal muistetaan parhaiten roolistaan Bobby Ewingin vaimona, jolloin hän hurmasi täydellisellä vartalollaan ja kuvankauniilla kasvoillaan.

Todellisessa elämässä kaunotar on ollut kahdesti naimisissa. Ensimmäinen liitto kesti vain vajaat kaksi vuotta, mutta plastiikkakirurgi Harry Glassmanin kanssa onnea piisasi yli kaksikymmentä vuotta.


Näyttelijäkaunotar on sittemmin lanseerannut oman ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevan ihonhoitosarjan. Kuvia katsoessa herää kuitenkin vahva epäilys siitä, ettei nainen ole pysynyt nuorekkaana aivan luonnollisin keinoin.

Kosmetiikkabisneksen lisäksi tähti oli myös mukana hankkeessa, joka pyrkii järjestämään turistilentoja avaruuteen.

Myös luonnonsuojelu on erittäin lähellä tähden sydäntä. Hän on useampaan otteeseen lahjoittanut merkittäviä summia erilaisiin hankkeisiin. 

Näyttelijätär on sekä kampanjoinut että rahoittanut hankkeita, joissa vastustetaan öljynporausta Meksikonlahdella ja Jäämerellä, ja puhunut aktiivisesti mehiläisten tärkeydestä koko maapallon biodiversiteetin kulmakivenä.

Naisen kirjalliset tuotokset koskevat hyvinvointia ja kauneutta. Kirjojen nimet ovat kekseliäästi The Body Principle eli Kehon periaate, (huom. principle kääntyy suomeksi periaate tai pääoma ja kirjoitetaan samalla tavalla kuin tähden sukunimi), The Beauty Principle, Kauneuden periaate ja The Diet Principle eli Painonhallinan periaate.

Naisen vahva luonnonpuolesta puhuva aatteellisuus näkyy myös hänestä otettujen kuvien kohdalla.

Useissa kuvissa on maininta, että kuvia ei saa käyttää missä tahansa asiayhteydessä. Kiellettyjen listalla ovat muun muassa tupakka,- ja alkoholifirmat.


Vastikään julkaistussa kuvassa naisen kasvot vaikuttavat edelleen huomattavasti ikäistään rypyttömämmiltä. Hyvinvoinnin kauneutta edistävään vaikutukseen vannovan Principalin pukeutumistyyli on myös nuorekkaan urheilullinen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja