Mainos

Kuvat: Täällä Rita-koira virui 11 vuorokautta – löytyi pahasti kuivuneena

Kouvolassa Anjalassa Junkkarin kylällä Rita-koira toipuu edelleen pitkästä ajastaan loukussa. Sen jalat ovat alkaneet hiljalleen kantaa ja nestetasapaino on kohdillaan. Rita oli peräti 11 vuorokautta kateissa lähdettyään omille teilleen kotipihansa läheisestä metsiköstä. 

Koira löytyi viime viikolla kadottuaan 24. syyskuuta.

– Meidän kahdeksan koiraa ovat tottuneet juoksentelemaan tuossa lähellä olevassa metsikössä. Kun muut koirat hetken päästä palasivat, Ritaa ei siinä porukassa ollutkaan. Epäilimme heti, että se on lähtenyt riistan perään ja pahin pelko tietenkin oli, että sen sydän on pettänyt. Rita kun on jo vanha koira, koiran omistaja Anne Myllymäki kertoo.

14,5-vuotias itäsiperianlaika Rita löytyi perheen mäyräkoiran sankarillisen toiminnan ansiosta. Vasta 11-kuukautinen mäyräkoira Martta sai vainun etsinnöissä suuren kiven luona.

Se pyrki sisään valtavankokoiseen kiveen, jossa oli ahdas luola. Siellä Rita näkyi vilahtavan. Etsintäpartio soitti apua, ja Rita saatiin ulos. Se oli pahasti kuivunut ja shokissa, mutta on nyt alkanut Myllymäen mukaan toipua omiensa parissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.