Kuvat: Suomalaisbloggaaja hurmioitui Pariisin muotiviikoilla – nämä kolme katutyyliä pysäyttivät

Suomalainen lifestyle- ja muotibloggaaja Alexa Dagmar Aavarinne vieraili Pariisissa muotiviikkojen aikana ja kertoi meille, millaista muodin mekassa oikein olikaan.

Alexa, 22-vuotias helsinkiläinen bloggaaja, vieraili viime viikolla Pariisissa, keskellä maailman tärkeintä muotitapahtumaa: kuuluisia muotiviikkoja.

Jos syksyinen ilma vihmoo täällä, Alexa kertoo Pariisissa sään olleen vielä ihanan kesäinen – tunnelma oli ollut kaikin puolin erityinen muotiviikkojen vuoksi, ihmisiä oli tupaten täynnä ja juhlia riitti joka nurkan takana.

– Useassa ravintolassa todettiin jo ovella, ettei vapaita pöytiä ole "because of Fashion Week". Pariisissa kannattaa siis olla sinnikäs muotiviikkojen aikaan! Alexa kuvailee.

Alexa

–  Kuva on otettu Fondation Louis Vuitton -museossa, jota voin lämpimästi suositella kaikille taiteen, muodin ja arkkitehtuurin ystäville, Alexa Dagmar -lifestyleblogia kirjoittava Alexa Aavarinne kertoo.

Jo tammikuussa lennot Pariisin varannut muotibloggari harmittelee, että suomalaisten näytökset ajoittuivat viikonlopulle, jolloin hän oli jo takaisin turvallisesti Helsingin maan kamaralla.

Korkkarit jalkaa ja menoksi?

Tyyliin panostaminen – jopa mukavuuden uhalla – kuuluu eittämättä muotiviikkoihin. Vai kuinka?

– Pariisissa suosin mukavia, mutta tietysti tyylikkäitä asuja. Reissussa tulee käveltyä paljon, joten jalassa oli aina tukevat nilkkurit tai Adidaksen tennarit, Alexa kertoo.

– Huomasin muutamaan otteeseen sattumalta, että muotiväkikin kantoi avokkaita kädessään tilaisuutta odotellessa!

Matalat kengät olivat siis sujahtaneet jalkoihin.

Suomalaisiin bloggaajiin Alexa ei törmännyt Muoti mielessä -blogisti Annea lukuunottamatta – monet suomalaiset vierailijat olivat ajoittaneet vierailunsa viikonlopulle. Sen sijaan ulkomaalaisia bloggaajia näki paljon.

– Olin itsekin yllättynyt Chiara Ferragnin saavuttamasta fanihuumasta. Jopa pienet pojat halusivat bloggaaja-tähden kanssa yhteiskuvaan! Alexa kertoo.

Bloggarin bongaukset: Kolme katutyyliä

1

1. Street Style: Chris

Törmäsin Chrisiin Merci -tavaratalon edessä, ja pyysin häntä miettimättä kuvattavaksi. Mielestäni hänen tyylinsä on super inspiroiva; todella chic, mutta kuitenkin rento. Täydellinen kokonaisuus! – Alexa

2

2. Street style: Lucrezia Trinca

Bongasin Lucrezian Avenue Montaignelta L'Avenue -ravintolan liepeiltä. Ihastuin Lucrezian tyyliin välittömästi, voisin nähdä saman asukokonaisuuden itseni päällä. Ylipolvensaappaat yhdistettuna neulemekkoon on "se juttu" tänä syksynä. – Alexa

3

3. Street style: Chloe 

Upean Chloen bongasin legendaarisen Colette -putiikin edestä. Ihastuin hänen rokahtavaan tyyliinsä, ja Chloen päältä löytyvät Diorin SoReal aurinkolasit. – Alexa

Marimekko ensimmäistä kertaa Pariisin muotiviikoilla

Marimekko Pariisin muotiviikoilla 10:01

Lue myös:

    Uusimmat