KUVAT: Oudolla ulkonäöllään kohahduttanut Renee Zellweger palasi julkisuuteen

Viime lokakuussa näyttelijän spekuloitiin käyneen kauneusleikkauksessa.

Renee Zellweger, 45, kohahdutti viime syksynä saapuessaan Elle-lehden gaalaan lähes tunnistamattoman näköisenä. Kun kuvat levisivät maailmalle, alkoi spekulaatio siitä, onko tähti käynyt kauneusleikkauksessa.

Ellen tilaisuuden jälkeen Zellweger on pitänyt matalaa profiilia. Häntä on kuvattu vain muutamaan otteeseen kulkemassa meikittä kadulla.

Keskiviikkona hän kuitenkin teki paluun julkisuuteen saapumalla Miu Miu -muotibrändin tulevan syksyn ja talven mallistoa esittelevään muotinäytökseen Pariisissa. 

Daily Mail kuvaili Zellwegerin saaneen takaisin vanhan nuorekkaan lookinsa.

Näyttelijällä oli vähemmän meikkiä ja yllään tyylikäs punainen Miua Miun villakangatakki ja beiget korkokengät.

Myös rento nutturakampaus toi takaisin Zellwegerin vanhaa, tyttömäisempää tyyliä. Takin alla hänellä oli musta kotelomekko.

Bridget Jones -näyttelijä itse kielsi lokakuun kohun noustessa käyneensä leikkauksissa. Hän kommentoi People-lehdelle pitävänsä hassuna sitä, että hänen ulkonäkönsä on noussut niin suuresti puheenaiheeksi.

– Vaikuttaa vähän siltä, että valheellisia totuuksia kaivavat henkilöt eivät jätä minua rauhaan, ennen kuin kommentoin muutostani, näyttelijä totesi.

Renee Zellweger vuonna 2004 (vas.), 2012 ja 2014.

Hän myös vakuutti ulkonäkönsä muuttuneen siksi, että elää nyt terveellisemmin ja voi paremmin kuin koskaan.

– Olen iloinen siitä, että ihmiset ajattelevat minun olevan erinäköinen. Minähän elän parhaillaan aivan erilaista, onnellista ja tyydyttävämpää elämää. Hienoa, että tämä muutos näkyy minussa, Zellweger kommentoi kohun aikaan.

Lue myös:

    Uusimmat