Kuvat: Mummopöksyt ovat todellakin in – alusvaatteet saavat näkyä ronskisti vaatteiden läpi

Mummoalkkarit on nyt kovassa huudossa. Tähdet vievät trendiä tuttuun tapaan astetta pidemmälle: antaisitko sinä mummokalsareiden vilkkua kaikkien nähtävillä?

Niin sanotut "mummopöksyt", eli korkeavyötäröiset, eritoten 1950-luvulla suositut alushousut ovat kovaa vauhtia syrjäyttämässä stringit – sen tiesimme jo vuosia takaperin, mutta nyt tilanne näkyy jo alusvaatemarkkinoillakin. Naiset haluavat panostaa mukavuuteen.

Korkeavyötäröiset, muotoilevat alushousut eivät ole ainoastaan suosittuja siksi, että ne ovat mukavat ja sopivat korkeiden housujen, shortsien ja hameiden alle – ne myös loihtivat mielikuvan hoikasta figuurista. Ne peittävät vatsan, muotoilevat kulmikastakin vartaloa ja ennen kaikkea korostavat vyötäröä. Toiset puolestaan haluavat panostaa mukavuuteen, ja valitsevat tästä syystä jalkaansa pehmeät mummoalkkarit.

Alushousut osana asua

Tähdet ovat hyödyntäneet korkeavyötäröisiä alusvaatteita myös punaisella matolla: mummopöksyt saavat näkyä riemukkaasti läpinäkyvien kankaiden läpi. Korkeavyötäröiset alushousut toimivatkin osana asukokonaisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat