KUVAT: Lily Allen yllätti tyylillään Bafta-illallisella

Takavuosien räväköistäkin sanoituksistaan tunnettu brittilaulajatar Lily Allen nähtiin lauantaina Bafta-gaalaa edeltäneillä päivällisillä hillityn elegantissa tyylissä.

Brittitähti Lily Allen tunnettiin pitkään räväkästä tyylistään ja persoonallisesta äänestään. Tähti muistetaan myös välillä provosoivistakin sanoituksistaan, kuten Yhdysvaltain entiselle presidentille George W. Bushille osoitetusta kärkkäästä F*ck you -kappaleesta.

Tätä nykyä kaksi keskenmenoa läpikäynyt 28-vuotias nainen on kahden tyttären onnellinen äiti – ja muutos näkyy myös tähden tyylissä.

Aiempina vuosina Allen on nähty niin lavalla kuin punaisella matollakin joskus rohkeissakin asuvalinnoissa, mutta lauantai-iltana Bafta-gaalaa edeltäneille illallisille saapui yllättävän hillitty kaunotar.

Allen oli verhonnut itsensä päästä varpaisiin Chaneliin. Ruutuja ja raitoja sisältäneen asun kruunasivat korkeat korot ja säihkyvät korut.

Allen kertoi aiemmin tänä vuonna päässeensä vuosien kamppailun päätteeksi eroon ulkonäköpaineista. Tähti oli aiemmin kärsinyt syömishäiriöstä.

– Aiemmin näännytin itseäni monta päivää, jotta näyttäisin mielestäni sopivan hoikalta tulevia kuvauksia varten, tähti kertoi.

Allen on naimisissa Sam Cooperin kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2011.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat