Mainos

KUVAT: Yhteiskuvia Raipen ja Kurrin kanssa – näin syntyi Robinin Kipinän hetki -video

MTV.fi vieraili huhtikuussa Robinin Kipinän hetki -videon kuvauksissa Helsingin jäähallilla.

Robinin ja Elastisen Kipinän hetki -kappaleen musiikkivideo julkaistiin perjantaina. Kappale on tämän vuoden jääkiekon MM-kisojen virallinen kisabiisi.

MTV.fi vieraili videon kuvauksissa Helsingin jäähallilla. Tunnelma hallilla oli innostunut, sillä kuvauksissa olivat juuri piipahtaneet kiekkolegendat Jari Kurri ja Raimo Helminen. Hyvällä tuulella ollut kaksikko ehti kuvausten päätteeksi moikata myös paikalle juuri saapunutta Robinia. Kolmikko päätyikin lukuisten kännykkäkameroiden kuvattavaksi.

– Ei tarvinnut kyllä kauaa miettiä, kun mukaan pyydettiin. Halutaan aina olla tekemässä asioita jääkiekon hyväksi, tällä kertaa MM-hengessä, Kurri ja Helminen kertoivat.

Kurri lupasi myös yllättää lapset ottamalla kuvan Robinista. Laulajan musiikista pitävät lapset kun eivät olleet ollenkaan tietoisia siitä, minne isä on päässyt.

Robin oli innoissaan kiekkolegendojen vierailusta.

– Tämä on tosi kova juttu, että he molemmat ovat mukana, tosi hienoa. Ovat he niin legendoja, hän fiilisteli.

Videolla ovat mukana myös taitoluistelija Kiira Korpi, freestyle-laskija Pekka Hyysalo ja jääkiekon juniorijoukkue.

Elastinen yllätti vierailullaan

Itse videon päätähti Robin valmistautui oman kohtauksen kuvaukseen tyynen rauhallisesti. Kiekkojunnujen harjoitellessa kuvioita ja kameramiesten testatessa laitteita istui Robin pukukopissa meikattavana. Yllättäen paikalle saapui myös Elastinen. Vapaapäivää viettänyt räppäri päätti piipahtaa kannustamassa nuorta muusikkoa. Elastisen osuus videossa kun oli kuvattu jo aiemmin.

– Minun osuudet kuvattiin yhtenä päivänä studiossa. Tämä biisi lähti ihan fiiliksestä ja siitä, kun Robinkin on vieraillut minun levylläni. Ronin on kyllä kiistatta suomen nuorista artisteista lupaavin, Elastinen hehkuttaa.

Keskellä koeviikkoa kuvauksissa puurtanut Robin huokui varmuutta valmistautuessaan kuvauksiin kaukalon laidalla.

– Ei minulla ole ollenkaan kiekkotaustaa, aika vähän on tullut pelattua. Mitä nyt talvella joskus kaverit pyytäneet pelaamaan, Robin kertoi.

Robinin ei kuitenkaan tarvinnut viilettää jäällä hokkareissa, vaan hän edusti tuttuun tyyliin eripariset kengät jalassaan. Valmentaja ohjeisti kiekkoilijoita ja Robin kävi läpi kuviota ohjaaja Joonas Kenttämiehen kanssa. Ennen varsinaisia kuvauksia oli vielä hyvin aikaa ottaa tuntumaa jäähän ja toki muutamat kuvat sosiaalista mediaa varten. Kohtauksen kuvaus sujui Robinilta kokemuksen tuomalla varmuudella ja hyvällä fiiliksellä.

Katso Kipinän hetki -video:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.