KUVAT: Kim Kardashian ja Kanye West ostivat hulppean miljoonakodin

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja tämän räppärimies Kanye West ostivat miljoonalukaalin Kalifornian Hidden Hillsistä.

Bel Airin kartanoaan uutterasti remontoineet Kim Kardashian ja Kanye West yllättivät maksamalla 20 miljoonaa dollaria eli vajaat 15 miljoonaa euroa uudesta kodista Hidden Hillsin alueella. Lukaali sijaitsee vain kivenheiton päässä Kardashianin äidin, Kris Jennerin, talosta, jossa pariskunta on majaillut odottaessaan Bel Airin kartanon remontin valmistumista.

Uusi koti sijaitsee reilun hehtaarin tontilla ja kartanosta löytyy kahdeksan makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta ja kaksi erillistä wc:tä. Julkkisparin makuuhuoneen yhteydessä on omien kylpyhuoneiden lisäksi runsaasti kaappi- ja pukeutumistilaa, kuntosali sekä oma terassi kylpyläelementteineen. Yhteensä kartanossa on neliömetrejä 4 775.

Hulppeassa keittiössä on kolme saareketta, joten kotikokille riittää kyllä tilaa laitella ruokaa. Ylellisyyksiin kuuluvat myös kaksi uima-allasta, kaksi viiniviljelmää, urheilukenttä ja ruusutarha. Päärakennuksen lisäksi tontilta löytyy 320-neliöinen paviljonki vieraiden viihdyttämiseen sekä vierastalo kylpyhuoneineen.

Kartanon edellisiin omistajiin lukeutuu muun muassa Lisa Marie Presley.

Lähteet: TMZ, Variety

Lue myös:

    Uusimmat