Mainos

Kuvat ja video: Valtava risteilyalus saapui Helsinkiin – jättikokoinen kuntosali, ravintoloissa kuluu 300 kiloa pastaa päivässä

Italialainen huvijahti Costa Pacifica käväisi Suomessa. Lehdistö pääsi tutustumaan Helsingissä torstaina käyneeseen luksusristeilijään.

Itseään maailman suurimmaksi laivayhtiöksi kutsuva italialainen yhtiö Costa Cruises, joka on osa Costa-konsernia, haluaa panostaa jatkossa enemmän myös suomalaisten matkailijoiden toiveisiin.

Aluksen esittelyvideolla pääset kurkkaamaan muun muassa hyttien sisälle:

Risteilyalus saapui Suomeen torstaina aamulla Tukholmasta ja jatkoi matkaansa illalla Pietariin. Aluksen kyydissä matkustaa paljon italialaisia, saksalaisia ja espanjalaisia turisteja. Alus seilaa tällä hetkellä Itämeren ympäristössä, mutta palaa lämpimän kauden päätyttyä eteläisimmille alueille. 

Costa Pacificaan mahtuu maksimissaan 3 780 henkeä ja se on pituudeltaan 290 metriä pitkä. Kyseinen laiva on rakennettu vuonna 2009 ja sen sisustus on suunniteltu italialaiseen makuun. 

Sisustuksessa on käytetty paljon tummia värejä, marmoria, sekä pronssia. 

Laivalla tiukat turvatoimet

Risteileminen on perinteisesti ollut iäkkäämpien ihmisten mieleen, mutta yhä nuoremmat ja perheelliset haluavat yhtiön mukaan viettää lomansa laivalla. 

Laivalla noudatetaan tiukkoja turvamääräyksiä, ja kaikki tulijat kulkevat metallinpaljastimien läpi. Henkilöt myös kuvataan turvallisuussyistä.

Laivalla voi viettää aikaa erilaisten aktiviteettien parissa. Aluksesta löytyy oma spa, iso kuntosali, useita uima-altaita, teatteri, jossa on esityksiä joka ilta, diskoja, ravintoloita ja hytit omilla pienillä terasseilla.

Paina play-nappia ja koe uima-alue 360-kuvana. 

Costa Pacifica 360

Turussa valmistuu maailman suurimmat risteilijät

Sama yhtiö rakennuttaa tällä hetkellä Suomessa Turun telakalla maailman suurimpia risteilyaluksia.

Turussa rakennettavien Costan laivojen kapasiteetti tulee olemaan lähes kaksinkertainen Pacificaan verrattuna. Laivoista tulee maailman suurimmat risteilyalukset, joihin mahtuu 6 600 henkeä laivaa kohden. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.