Kuvat: Ensimmäinen AMG-varusteltu tila-auto

Mercedes-Benz on esitellyt V-sarjaan AMG Line -varustepaketin, joka on tehty Concept Vision –konseptimallin suuntaviivojen mukaisesti. AMG-varustelu on näin saatavana ensimmäistä kertaa myös tila-autoluokkaan.

Ulkoisesti auton tunnistaa muun muassa 19-tuumaisista AMG-kevytmetallivanteista, Mercedes-Benz-nimikoiduista jarrusatuloista ja takailmanohjaimesta. Alusta on jäykempi ja maavara 15 milliä alempi kuin vakiomallissa. Valinnaisvarusteena saa tienpinnan epätasaisuuksiin mukautuvan Agility Control –iskunvaimennuksen.

AMG Line –varustelu lisää mukavuutta myös kaksiosaisella panoraamalasikatolla, keskikonsoliin integroidulla kylmälokerolla, led-valaistut lämmitettävillä mukinpidikkeillä sekä matkustamon takaosan erillisilmastoinnilla.

Matkapuhelimia ja tietokoneita varten autosta löytyvät USB-pistoke, SD-muistikorttipaikka sekä 220 ja 12 voltin pistorasiat. Takaistuimen kaksi iPad-telinettä taittuvat ja kääntyvät 90 asteen kulmassa. AMG Line -varustelun saa V-sarjan kaikkiin moottori- ja korivaihtoehtoihin.

Auto lanseerataan Frakfurtin autonäyttelyssä, mutta toimitusaikataulusta ei ole vielä kerrottu.

Lue myös:

    Uusimmat