Kuvat: Audin matka tyssäsi tulvaveteen Pirkanmaalla – kuljettaja poistui autosta uimalla

Sastamalan Äetsässä vesi tulvi eilisten rankkasateiden myötä alikuluille ja teille, jättäen yhden asuinalueen hetkeksi eristyksiin. Lisäksi tulvaan hyytyneen autoilijan matka päättyi uintireissuun.

Huittisissa asuva Konsta Kekki kertoo MTV Uutisille, että vettä alkoi sataa Sastamalan alueella Pirkanmaalla toden teolla eilen viiden aikaan.

– Ainakin kaksi alikulkua täyttyi vedellä ja palokunta pumppasi niitä tyhjäksi. Lisäksi teitä oli poikki.

Vesimassojen armoille jäi myös punainen Audi, jonka matka tyssäsi sadevedestä täyttyneeseen alikulkuun. Kekki oli tapahtumapaikalla todistamassa uskomatonta näkyä hieman auton jumiutumisen jälkeen.

– Kuulin paikalla puhuttavan, että auto oli ajanut veteen ja yritti ajaa pois, mutta luovutti lopulta. Auton kuljettaja oli avannut auton etuikkunan ja poistunut autosta uimalla, Kekki kertoo kuulleensa.

– Tulin itse paikalle vasta hieman uimareissun jälkeen. Sen verran alikulussa ja tiellä oli vettä, että kyllä siinä oli joutunut pulikoimaan ihan kunnolla, Kekki arvioi.

Vettä lähes auton kattoon saakka

Kekki sanoo rankkasateen nostaneen vedenpintaa entisestään kuvan ottamisen jälkeen. Myös palokunta saapui pumppaamaan vettä vähemmäksi. Lisäksi tilannetta kertyi seuraamaan suuri yleisö.

– Kyllä siihen ruuhkaa muodostui, kun porukka tuli katsomaan tapausta.

Asuinalue jäi saarroksiin

Äetsässä sijaitsevalle Jussinpellon asuinalueelle johtajavat väylät täyttyivät Kekin mukaan vedestä, jolloin koko asuinalue jäi hetkeksi eristyksiin.

– Koko Jussinpellon asuinalue oli eristyksissä. Kaveritkin soitteli, että ei täältä pääse nyt millään pois. 

Eiliset sateet olivat Kekin mukaan kovimmat, joita on tänä kesänä koettu.

– Ei tällaista sadetta ole ollut kyllä aiemmin, ainakaan tänä kesänä.  

KATSO MYÖS OHEISET VIDEOT:

Vesiputki räjähtää parkkipaikan alla 0:41

Vesiputki rikkoutui tien alla – sekoitti liikenteen  0:11

Lue myös:

    Uusimmat