Kuva: Sketsihahmoja kehitellään kovaa vauhtia – mitä tapahtuu Ketosen kasvoille?

Putouksen lokakuiset suorat lähetykset lähestyvät kovaa vauhtia. Seitsemännen kauden Putous-tähdet ovat jo aloittaneet sketsihahmojensa suunnittelun. 

Putouksen seitsemännen kauden näyttelijät julkistettiin keskiviikkona 23.9. MTV:n suorassa nettilähetyksessä.

Putouksen seitsemäs kausi alkaa 24.10 ja näyttelijät puurtavat jo täysillä hahmojensa parissa. Sketsihahmoista tähdet eivät vielä tässä vaiheessa paljasta yksityiskohtia ja monella hahmo onkin vasta suunnitteluvaiheessa.

Pian julkistamistilaisuuden jälkeen tulevalla kaudella mukana oleva näyttelijä Kari Ketonen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa mies vaikuttaisi suunnittelevan sketsihahmoaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikuttaisi siltä, että Ketonen nähdään tulevalla kaudella ainakin nenänseutu muokattuna. Perunanenä aiheutti miehen faneissa hilpeyttä. "Passikuva-ainesta", kommentoi eräs kuvaan.

Ketonen kertoi MTV:lle keskiviikkoisessa pressitilaisuudessa, että hän lähti mukaan Putoukseen ainoastaan yhdestä syystä.

– Minulle luvattiin, että saan tehdä saman hahmon kuin viime vuonnakin, mies vitsaili tuttuun tapaansa.

Viime kaudella Ketosen sketsihahmo oli liperiläinen Rontgoteus Hittavainen. Näyttää kuitenkin siltä, että Ketonen on päättänyt sittenkin keksiä uudelle kaudelle uuden sketsihahmon. 

Onko kyseessä luonnos sketsihahmosta, vai jotain ihan muuta? Se selviää Putouksen seitsemännellä kaudella!

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantai-iltana 24. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja