KUVA: Robin Williamsin tytär otti tatuoinnin isänsä muistolle

Näyttelijä Robin Williamsin tytär Zelda Williams hankki pysyvän muiston edesmenneen isänsä kunniaksi.

Näyttelijä Robin Williams löydettiin kuolleena asunnostaan San Franciscosta elokuussa. Williams oli kuollessaan 63-vuotias. Williamsin 25-vuotias tytär Zelda Williams on kuoleman jälkeen muistellut isäänsä sosiaalisessa mediassa.

Zelda Williams julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään kuvan uudesta tatuoinnistaan. Zelda on tatuoinut käteensä kauniin kolibrin kuvan ja ranteeseen isänsä syntymäajan.

Kuvan yhteydessä Zelda julkaisi pitkän kirjoituksen, jossa hän kiitteli tatuoinnin tekijää ja toi ilmi epävarmuutensa tulevaisuuden suhteen.

– Kiitos tatuoijalle siitä, että hän toi muistot eloon. Nyt ojennan käteni aina hymyillen kätellessäni.

Zelda korostaakin, että hänen ainoat aidot tilinsä ovat Instagramissa ja Twitterissä.

– En tiedä miten paljon tulen käyttämään Instagramia, mutta annan tämän tilin olla täällä, jotta ei synny feikkitilejä tai muuta väärinkäyttöä henkilökohtaisten kuvieni suhteen. Jos joku väittää esiintyvänsä minuna sosiaalisessa mediassa, älkää uskoko häntä. Ihan vain tiedoksi, kukaan ei ole eikä tule koskaan puhumaan puolestani.

Robin Williamsin kuoleman myötä Zelda poistui sosiaalisesta mediasta huhtikuussa. Lokakuun alussa tytär ylisti Robinin rohkeutta Maailman terveysjärjestö WHO:n kansainväliseen mielenterveyspäivään liittyvän tapahtuman yhteydessä.

– Mielenterveys on tärkeä aihe, joka liittyy myös fyysiseen terveyteen. Mielenterveyden ongelmat ymmärretään usein väärin Kärsimys on todellista huolimatta siitä, näkyvätkö sen merkit ulospäin. Se voi vaikuttaa kaikkiin, joten tukekaa heitä, jotka tukea tarvitsemat.

Lue myös:

    Uusimmat