Kuva parin "eristysbileistä" herätti tyrmistystä netissä – ei ollutkaan ihan sitä, miltä näytti

Pariskunta julkaisi netissä kuvan "koronaeristysbileistään", jotka olivat todellisuudessa pelkkää silmänlumetta.

Ellie Morleyn ja Simon Evansin kuvasta syntyi hässäkkä, vaikka aihetta ei olisi ollut. Sekä Ellie että Simon jakoivat omissa somekanavissaan kuvan hehkuttaen kuvatekstissä "eristysbileitä", kertoo Mirror

Kuvassa koti ja piha täynnä vieraita

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuvassa Ellien ja Simonin koti ja piha ovat täynnä vieraita, jotka juovat olutta ja viiniä toistensa seurasta nauttien.

Kaksikko julkaisi otoksen myös koronaeristäytymiselle omistetussa Facebook-ryhmässä, missä kuva aiheuttikin välittömästi tyrmistystä – vaikuttihan pariskunta tieten tahtoen pilkkaavan koronaviruksen vaatimaa sosiaalista eristäytymistä.

Moni tunnusti menneensä halpaan

Kuva ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää: kaikki vieraat ovat oikeasti Ellie ja Simon itse useisiin erilaisiin asuihin pukeutuneena. Otos on kuvankäsittelyn tulosta. 

Tarkalla silmällä kuvaa katsova voisi kuitenkin huomata, ettei esimerkiksi Ellien kampaus muutu, ja siksi jokaisen "naisvieraan" kampaus on samanlainen nuttura. Kuvan laatu on kuitenkin kerännyt kiitosta.

– Tämä on ylemmän tason kuvankäsittelyä, Mathew Pius kehuu Instagramissa.

– Miten kauan tämän tekeminen vei? Alec Baldwin kyselee.

Mirrorin mukaan Ellie kertoi, että kuvaaminen vei tunnin, mutta kuvan muokkaaminen viisi tuntia. Instagramissa nainen tunnusti, että "melkoisen moni" oli mennyt halpaan kuvan suhteen. Useat kommentoijat myövätkin sosiaalisessa mediassa, että totuuden tajuaminen vei hetken jos toisenkin!

Lue myös:

    Uusimmat