KUVA: Nasima Razmyar meni naimisiin – tunnetut juhlavieraat häähumussa

Tuore kansanedustaja avioitui kihlattunsa kanssa lauantaina Helsingissä.

SDP:n kansanedustajaksi vastikään valittu Nasima Razmyar meni lauantaina naimisiin Johan Fagerin kanssa. 

Häät järjestettiin Helsingissä. Ilta-Sanomien mukaan häävastaanotto järjestettiin Svenska Klubbenilla ja tuore aviopari saapui paikalle Jaguarilla hieman ennen kello kuutta illalla.

Nasima julkaisi Instagram-tilillään ruokakuvan lauantaina. Kuvassa on sushiannos, jonka morsian nautti ilmeisesti ennen hääjuhlallisuuksien alkua.

– Lataan energiaa. Tästä tulee hyvä päivä! Nasima iloitsi kuvan yhteydessä. 

Itse hääjuhlasta tuore vaimo ei ole toistaiseksi julkaissut kuvia, mutta häävieraana ollut Mikael Jungner julkaisi omalla Instagram-tilillään lauantaina kuvan häähumusta. 

Kuvassa juhla-asuissaan poseeraavat kansanedustaja Maria Guzenina, hänen puolisonsa Kari Mokko, Mikael Jungner itse sekä hänen naisystävänsä Emilia Poikkeus.

– Nasiman häät, pihakokous, Jungner kirjoittaa kuvan yhteydessä. 

Nasima Razmyar kuvaili ennen häitään MTV.fille haasteita, joita kahden kulttuurin hääjuhla tuo mukanaa. Razmyar on kotoisin Afganistanista ja hänen puolisonsa on suomenruotsalainen.

– Häihimme liittyy paljon kulttuurien yhdistämistä, niin ruuan kuin musiikinkin tiimoilta. Se on vähän haaste, sillä Suomessa ei ole vielä kauheasti järjestetty tällaisia. Täällä joutuu vähän hakemaan, että miten saan afganistanilaista ruokaa mukaan tarjoiluihin. Se on vähän kiven takana, mutta uskon, että kaikki saadaan tehtyä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja